Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok ti is kaptok pénzes ajánlatokat a társkeresőkön? Elfogadjátok?
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha most megsértődsz?
Csak nem azért, mert megerősítést vártál? Tudod, lesz még az életben sok olyan eset, amikor nem értenek veled egyet!
Elkényeztetett kisgyerekként nőhettél fel!
Nagyon is számít, hogy te kit ítélsz el, kit nem! Kinek képzeled magad?
Miért gondolod, hogy másokat érdekel a te véleményed, miközben te a másokét elutsítod?
Kedves kérdező!
Zseniális ahogy cseszed valaki agyát azzal, hogy feltettél egy kérdést de a véleménye nem érdekel :D Én eskü élvezem, hogy felhúzta magát rajta és ahogy írtad minősítget mert már csak az maradt eszközként de nem éri el a célját. :D
Kicsit irigyellek érte, hogy ilyen jól tudsz bánni egy ilyen emberrel. Szerintem senkinek nincs joga ítélkezni hogy elfogadtad a pénzt. Hiszen a te életed. Nem ártottál neki se másnak vele. Ergó nem látom azt az okot amiért bárkinek is köze lenne hozzá. Lehet más a véleménye de nem ítélkezhet.
Amúgy én is kaptam már ajánlatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!