Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-30 éves passzív srácok: mennyire fontos nektek, hogy az aktívon milyen alsógatya van?
tegnap 16:40
2/13 anonim válasza:
Számomra fontos, mert alsó-fétisem van. Egyik sem tetszik. Legyen rajta boxer, az bejön nagyon :P
26F-p
3/13 steven95 válasza:
Nem a gatya teszi az embert.
(1.-től egyébként nehezen megmagyarázható oknál fogva behányok, nem gondolnám hogy van gatya ami miatt visszautasítanék valakit, de ez AZ.)
4/13 anonim válasza:
Testalkattól is függ. Egy jó pasi még a krumlis zsákban is jó pasi. Torrente meg felvehet bármit, sose lesz jó pasi. Ilyen alkatú csávókon akiket linkeltél, nekem édesmindegy milyen alsógatyában van. Úgyis leveszi. :D
5/13 anonim válasza:
Nekem nem túl lényeges. Egy sima fekete boxer mindig beválik, mást nem is mondanék. A linkeltek közül egyik se jön be nekem. Ha mindenképp választanom kell, akkor a harmadikra voksolok. Az első tetszik a legkevésbé.
8/13 anonim válasza:
Legyen rajta boxer. Lehetőleg CK vagy Ralph Lauren.
9/13 A kérdező kommentje:
A boxeralsó mikor jött ennyire divatba? És miért?
tegnap 20:35
10/13 anonim válasza:
10 eve csak boxert hordok
Nem szorit
Nem izzad bele a farkam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!