Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van értelme együtt maradni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt maradni ha nincs összhang a szexben?

Figyelt kérdés
Barátommal közel egy éve vagyunk együtt. Neki sose volt komoly kapcsolata, mindig csak szexhaverjai voltak. Mi is azoknak indultunk aztán mégis összejöttünk. Még az elején mondta, hogy nagyon tetszem neki, de a durva szexet szereti. Én viszont nem.. Nem szeretem ha fogja a fejemet és szájba b.sz vagy szinte már érzéketlenül dug. Ilyenkor azt érzem csak egy kellék vagyok neki.. Mindig visszautasítom mikor ezekkel próbálkozik viszont azt érzem emiatt nem elégül ki velem igazán. Tartsak attól, hogy egyszer majd szakít velem ezért?
2022. jan. 5. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja kiélni a vágyait az gond. Lehet azt mondja, hogy rendben van de előbb utóbb hiányozni fog neki valmi. Aztán keres magának valkit akivel meg tudja csinálni.
2022. jan. 6. 08:11
 12/13 A kérdező kommentje:

9, nem bánt semmilyen szinten! Egyszer próbálta ezeket, de gyorsan leállítottam, mert nagyon nem jött be. Azóta nem is próbálkozik.

Attól félek igazatok lesz, hogy nem leszek elég neki.

2022. jan. 6. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Aktív vagyok

Dugás az nálam nem szeretkezés

Nem is bdsm vagy mi,

Pár választásomban benne volt, hogy lehessen csatogósan aszni

Mert volt aki ezt mem engedte, vagy csak ő akart fölül lenni

Ismerem magam, nekem ez kevés lett volna a kielégülésre, csalni meg nem csalok.

Így mást választottam.

Az hogy meb@szam a száját nem fontos, elvagyok a sima szopással is.

De azt meg a párom kéri.

Amíg ő azt modja jó ez neki

És kielégíted, ne agyalj rajta

2022. jan. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!