Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak! Eddig hány partneretek volt?
Figyelt kérdés
Anál és orál is. Ha nem tudtok pontos számot, akkor csak kb. Volt egyébként olyan életszakaszotok, hogy kb minden nap más volt bennetek?2022. jan. 4. 13:40
11/18 anonim válasza:
Senkivel semmi. Még csók sem. 18/F
12/18 anonim válasza:
Kb 50 mindenestől, mondjuk kb 10-15 %-ánál aktív voltam.
Nem volt olyan időszakom, jellemzően max pár hetente szexeltem új emberrel mindig is.
26/F
14/18 anonim válasza:
Gyms, F40+, vékony testalkatú
vagyok egyébként.
Orál: eddig 3 pasit szoptam le, szóval kezdő.
(Főleg a vékonyat szeretem, rövid farok is előnyösebb számomra, mert könnyen be tudom kapni.)
Alkalmizom is (lehet tartós is, ha úgy jön ki a lépés),
akár szopathatok is, vagy kiverem neki. Ha érzelmileg elfogadható nekem a másik, csak akkor csinálom. Csak józannal.
15/18 anonim válasza:
24 partnerem volt
1 feleség
16 prosti
7 szerető
53/F
18/18 anonim válasza:
Még nekem se volt de jó lenne 18F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!