Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak! Eddig hány partneretek volt?
Figyelt kérdés
Anál és orál is. Ha nem tudtok pontos számot, akkor csak kb. Volt egyébként olyan életszakaszotok, hogy kb minden nap más volt bennetek?2022. jan. 4. 13:40
1/18 anonim válasza:
Kb 25 orál, és 13 al volt szex is.
Igen volt olyan fesztivál amikor .....
2/18 anonim válasza:
18 éves vagyok és eddig három partnerem volt
3/18 anonim válasza:
Minden nap más :D? Hát, azért aki ilyet csinál, az pszichológiai eset. Ne kezeljük már a szexmániát, szexfüggőséget normálisnak.
Egyébként 3 partnerem volt, mind a párom.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint. De sok passzív váltogatja rendszeresen a partnereit. Aktív is van, aki épp azt dugja, aki ott van.
2022. jan. 4. 13:59
5/18 anonim válasza:
4-en voltak akik meg is dugtak.
És kb 60-80 akiket csak leszoptam.
8/18 anonim válasza:
Orál 6
Szex 2
Csak fiatalokkal voltam
21f
10/18 anonim válasza:
34 Bp Kezdő uni
Még nem volt, de várom a megfelelő partnert. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!