Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged izgat a light alázás?
Figyelt kérdés
Tehát bejön az az érzés hogy a másik felett hatalmad van?2022. jan. 2. 09:45
1/7 anonim válasza:
Pár éve volt egy srác aki ilyet kért. Élveztem. 2x kellett lesz-pnia egymás után. Volt, hogy mélytorok ment, stb. A lényeg az volt, hogy azt élvezte hogy bármit megteszek vele. 19 éves volt.
2/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Igen. Én szeretem teljesen àtvenni az irànyítàst az élete felett. Oké alap dolgokat nem pl suli, melò. De hogy hova mehet, mit vegyen fel (ruhàt) mikor verheti ki. Minden az én irànyításom alatt
5/7 anonim válasza:
Nekem subként bejön, a full control is, amit a #4 ír, de erre nehéz domot találni.
7/7 anonim válasza:
Én egyszer húztam egy meleg srácot, elég arrogáns voltam vele, és lesajnáltam. Kihívott egy birkózásra, aminek az volt tétje, hogy ha lenyom, akkor kinyalja a köldökömet. (Van neki egy ilyen fétise) Belementem, mondván langyi fiúnak esélye sem lehet...
Két perc múlva le voltam szorítva, a nyelve a köldökömet tömte!
Amire rájöttem:
1.Nagyon bunkó, és primitív voltam vele
2. Megértettem a fétisét, mert miután elmúlt a döbbenetem, és az ellenállásom, baromi jó érzés volt, és meglepően izgató volt, ahogyan nyalta a védtelen köldökömet, annak ellenére, hogy ő is fiú volt.
Talán még a farkamat is kiverhette volna ( meg sem tudtam volna akadályozni ), de azt tudom, hogy ennél többre nem lennék képes fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!