Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan, aki nemcsak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki nemcsak a méretet nézi és túl lát az azonnali szex témán?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Mert mire vágysz? Korod?
2022. jan. 2. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Vagyunk jó páran, de minket kicikiznek....

Ezért inkább nyugiban vagyunk.

2022. jan. 2. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk páran.Nekem hirtelen az jutott eszembe hogy vajon az idősebbeknek vagy a fiatalokra jellemzőbb!!!!???
2022. jan. 2. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
He?!
2022. jan. 2. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én fiatal vagyok, de nem tudnék lefeküdni valakivel úgy, hogy nem is ismerem, kell egy kis idő előtte, akár néhány hónap is. Én bújós, romantikus tipus vagyok, de egyáltalán nem lányos.

Kicsit engem is kiábrándít az, amiket olvasok, hogy milyen a melegek többsége, de azért remélem, hogy majd találok valakit, akinek szintén fontosak az érzések.

2022. jan. 2. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kerestem ilyet, de nem találtam, itt sem egy normális srácot.

Ugyhogy mostanában nem is erolködöm.

Az emberek nem szeretnek beszélget ni, stb.

Egyből csak durr bele.

2022. jan. 2. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Olyat kerestem,aki beszélgetős,ismerkedős, romantikus és bújós -ahogy én is az vagyok.

Három év "termése" az,hogy ilyen ma már nincs,ha van is,akkor vagy nem ismerkedik, vagy elbújt...

Á,nem ér annyit az egész...felhagytam vele:/

2023. okt. 15. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!