Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim szex után azonnal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim szex után azonnal ugrik megmosni magát. Ti is egyből mentek?

Figyelt kérdés
Szeretnék még vele kicsit összebújva feküdni vagy bármi. De ő egyből törli meg magát engem és már megy is a zuhany alá.
2021. nov. 20. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Én is ha nem is egyből, de pár perc után megyek. Nem szeretek utána a testnedvekben fetrengeni. 2 perc zuhanyzás után is össze lehet bújni.

28F

2021. nov. 20. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
25%

Én pasim is ilyen. Elélvez, puszi, mosakodás, de vissza is bújik és van utójáték.

Mi meg vagyunk annyira felnőttek, hogy ezt megcsináljuk, nem akarunk minden menet után ágyat húzni.

2021. nov. 20. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem bizarr, amikor valaki egyből rohan mosakodni. Én tabit szedek, legtöbbször bennem megy el, de akkor se pattanok fel. Van törölköző, áttörlöm magam, és várhat az a zuhany. Párom se siet, ezek csak a természetes testnedveink, a szex az ilyen. Sokkal jobb érzés össze bújni, nameg egy keményebb menet után kb lábra se tudok állni.
2021. nov. 20. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Muszáj amúgy szex után lezuhanyozni? Nem elég előtte?

Még sose csináltam, azért kérdem. Recsi után csak megtörlöm magam, mert általában éjszaka szoktam, addigra meg már rég lefürdöm.

2021. nov. 20. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Én is gyógyít szedek. Megtörlöm magam nedves törlővel ennyi.

De nekünk nincs utójáték. Utánna ha visszajön a zuhany alól általában alszik is.

2021. nov. 20. 13:14
 6/12 A kérdező kommentje:
4.szerintem nem. Mert ha nem izzadsz le annyira minek? Még ha több menet van akkor mind után szalad az ember?
2021. nov. 20. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Előtte sem, nemhogy utána. :)

Spontán szex sem lehetne így, utána meg az összebújást akasztja meg.

Ergo tisztán csináljuk, de nem csak frissen zuhanyozva.

2021. nov. 20. 13:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Értem. Hát nekem nagyon idegen dolog, nem tudom az ilyen élethelyzeteket elképzelni.

2021. nov. 20. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Én csak olyan csajjal fekszem le, akitől nem menekülök szégyenemben dugás után
2021. nov. 20. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudnék pontos választ adni, ha előtte szexelnénk.
2021. nov. 20. 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!