Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg normális ha végig fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg normális ha végig fáj és kellemetlen?

Figyelt kérdés
Ma volt egy talim egy cuki 19 éves vizilabdázó sráccal. A sráccal egy pár napja terveztük. Tudta, hogy szűz vagyok mert eddig csajokkal voltam. Szóval jól besikosítózott és hogy ne húzzon, stb ezért gumi nélkül kezdte benyomni. Csak hogy nekem végig olyan érzés volt mintha WC-re kéne mennem. Megpróbálta ujjal. Nem talált bent semmit és a farka se lett "olyan" tőle. Így újra sikosító és a farka. Az érzés nem szűnt viszont egyre jobban fájt. Azt mondta ez normális így végülis az egész dugás alatt fájt. Most olyan gáznak érzem, hogy akkor bennem a hiba? Mert azt mondja azért fájhatott végig mert nem lazítottam el magam. Meg hogy majd legközelebb de én nem akarom újra mert ez a pár perc is kész szenvedés és egy icipici jó se volt benne. Tényleg normális ez hogy fájt végig?
2022. jan. 1. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Elő kellett volna készíteni a popsid.
2022. jan. 1. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a magam tapasztalatáról tudok beszélni. Az anális szexet még sohasem élveztem. (Hasonlóképp, mint te: mintha vécén lennék.) Emiatt nem is célom újra résztvenni benne. Ettől függetlenül szerintem ez nem normális, és szerintem azzal függ össze, hogy csak szexpartnereim voltak (nuku szerelem), és azok se csinálhatták jól. Egyébként mindez nem befolyásolja azt az érzést, hogy a fiúk vonzanak.
2022. jan. 1. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Sosem dugtál fel magadnak semmit amimor kívántad a szexet? Kellett volna. :)
2022. jan. 1. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet én ismerem azt a vízilabdázót? :p, én is voltam eggyel pár éve a szaunában, de én oráloztam vele... bár lehet nem ugyanaz...
2022. jan. 1. 23:33
 5/10 A kérdező kommentje:

4-es az a srác hány éves volt? Ez 19.

A többiek válasza alapján jól értem, hogy sose fogom élvezni? Vagy az volt a baj hogy nagy volt neki? Vagy kevés sikosító? Vagy tényleg volt bent vmi csak mélyebben mint ameddig az ujja bement?

2022. jan. 1. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Sajna az első rossz. Én végig sírtam úgy fájt. 16 voltam a srác is. 21cm farka volt. De nem tudtam kiszállni mert lefogott. Később se lett jobb mással. Mármint a fájdalom maradt még kis méretnél is. Szóval feladtam.
2022. jan. 1. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egy tapasztalatlan sráccal volt dolgod ezek szerint. Elég nagy marha lehet ha azt gondolja hogy ez normális ha fáj. NEM, nem normális ha fáj, a hiba ott van hogy nem tágultál ki rendesen, ami mondjuk mindkettőtök dolga de főleg az övé. Feszülten szexelni passzív oldalon nem a legjobb dolog, viszont volt már olyan élményem ahol feszült voltam, nehezen tágultam de az aktív fél nagyon ügyes volt mégis élveztem. Első élmény nekem hála égnek az akkori barátommal történt és nekem is kellemetlen érzés volt az anál. Fájt pedig nem volt annyira nagy farka.

Sokan mondják hogy első alkalomtól nem kell sokat várni mert így is úgy is tapasztalni fogsz fájdalmat mivel elötte a feneked nem volt hozzászokva hogy egy farok benne legyen ami tökre badarság. Szűz srácként meg kell válogatni kivel történik mivel emlékezetes lehet és sokan a rossz első élmény után nem is akarnak gondolni arra hogy passzívkodjanak. Annyit tudok mondani hogy ne add fel, mert lehet élvezni az anált, csak hozzá kell szokni és normális partner kell ehhez és késöbb nem fog fájni. Tapasztalat teszi a mestert :D

2022. jan. 1. 23:41
 8/10 A kérdező kommentje:
De nem mondhatom, hogy nem volt türelmes. Vagy 4-5 perc volt mire bent volt tövig. Előtte is kicsit ujjazott, sok sok sikosító volt, stb. Nem gondolom, hogy többet lehet tenni ennél. Vagy igen?
2022. jan. 1. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az elso perc kellemetlen, utana mar nem erzek fajdalmat egyaltalan. Valami hiba lehetett ott... Talan ha tovabb ujjazna es nyalna ott ? Feszult voltal ?
2022. jan. 2. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
En pl magambol kiindulva nem tudok annyira ellazulni valakivel akivel nincs melyebb kapcsolatom. Alkalminal 14cm nem ment be, fajt, szoritottam. Ismerkedesnel bement 20cm tovig. (Az ismerkedeses szitu tortent idoben korabban.)
2022. jan. 3. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!