Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a szex, ez normális? Mit kéne éreznem?
A barátommal 1 éve vagyunk lassan együtt és már elég sokszor lefeküdtünk.
Eleinte sokat pettingeltünk, és azt nagyon élveztem, de mikor ténylegesen arra került a sor.. (Az első fájt, igazából először be sem tudta tenni rendesen) viszont ahogy egyre többször voltunk együtt feltűnt, hogy akárhányszor csináljuk az nekem fáj.
Nem csinálja durván, mindig figyelmes, de általában nem szólok. Nekem eddig a szex csaj fájt, de mit kéne éreznem? Minimális fájdalom minden nőnél van?
Velem van a baj?
18/L
Veled van a baj. Azért, mert nem szólsz, hogy fáj! Nyilván nem izgulsz fel teljesen. Az előjáték sokszor nem is attól függ, meddig tart, hanem hogy milyen a minősége.
Velem is volt már, hogy fájt, többször is.
1, egyszerűen nem tudtam felengedni, ellazulni.
2, nőgyógyászati problémám volt
3, jó volt az előjáték, de bizonyos dolgok miatt volt egy kis szünet szex előtt. Én "lelóhadtam" kissé, mikor betette, fájt.
Én mindig szóltam, hogy fáj! Nem szenvedni akarok, hanem szexelni! És eddig minden pasim megértő volt.
Ha nem izgultál fel eléggé, akár megkérhetnéd, hogy ujjazzon meg előbb egy, aztán két ujjal. Sikosító használata jól jön!
És nyisd ki a szád! Tulajdonképpen te tehetsz róla, hogy fáj a neked a szex. Mert nem szólsz, hanem mártírkodsz, nem mész el nőgyógyászhoz sem, és a többi...
Ti nem is beszéltek a szexrők?!
Bár én 6 éve élek nemi életet.
Mai napig fáj a behatolás.
Nekem először sem fájt mert kb én toltam megam a barátomra mintsem ő hatoljon belém annyira jó volt az előjáték. Aztán egy ideje elkezdett fájni mikor kezdtük, utána kitágultam vagy nem tudom. Viszont ezt hatarozottan utáltam, volt hogy be se tudta tenni így elmentem nődokihoz és most várom az eredményeket. Valami hüvelygyulladásom van.
Neked is ajánlom, hogy nézesd meg magad akár a párodat is mert ennek nem kell így lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!