Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen mindenkiből előbújik a meleg énje?
Akárhányszor iszunk a haverokkal mindig van egy minimális buzulás, pedig mindnyájunknak van barátnője. Veletek hogy van ez?
18F
Nem hinném, hogy ez mindenkinél így lenne. Az én barátaimnál ez nincs így.
De alapjáraton nem baj, ha megtörténik, viszont ha van barátnőtők, szerintem próbáljátok meg ezt a dolgot kezelni és abbahagyni. Lehet a barátnődnek nem tetszene, ha tudná.
De ha élvezed ezt csinálni, akkor kísérletezz. Nincs semmi szokatlan ha valaki kíváncsiskodik, vagy esetleg felfedezi, hogy valamilyen szinten biszexuális.
De persze előtte tisztességesen le kell rendezni a barátnős ügyeket, hogy senkit se érjen váratlan meglepetés.
Nős haverom mindíg megbuzul ha iszik.
Múltkor letépte másik haverom ingét, és a mellkasát megnyalta
Ezt elmeséltem meleg barátomnak hogy ez nekem sok....
De mindenki mondta hogy ez normális mert focista
Hát kiderült hogy az egyik meleg ismerősöm beszélgetett vele rómeón.
Természetesen ki is hírdettem a faluba.
Lakótársam koccintani akar éjfélkor....
Inkább most szólok, hogy maradok az üdítőnél... Félek előbújik így 34 évesen belőlem meg a heteró énem :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!