Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa/beteges/perverz ha 21 éves létemre a kb. 45+-os aktív pasikra bukok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 23:05
2/9 anonim válasza:
Ha ez kell neked, felnőtt ember vagy, hajrá. Semmi gond nincs míg mindenki beleegyezik a dologba :D
Amúgy is mindenkinek vannak fura fétisei és szokásai, neked épp ez az
3/9 BB_ válasza:
18 felett elvileg mindenki felnőtt. Azzal szexelnek az emberek, akivel akarnak. A korkülönbség nem fétis.
4/9 anonim válasza:
Miért lenne perverz ?
Perverznek itt azokat szokták kikiáltani,akik 45 felett fiatalokra vágynak.Pedig mindkét oldalon szép számmal vannak, még ha nem is reklámozzák.
És nem minden fiatal,vagy idős perverz,aki nem a korosztályából ismerkedne, sokan pedig nem alkalmat,hanem esetleg tartósabb kapcsolatot keresnek.
Most szilveszterkor azt kívánom, hogy Mindenki találja meg, akit kedvel és akivel jól érzi magát !
45 +
9/9 anonim válasza:
Én 36 éves férfias sportos passzív srác vagyok. Nekem is az idősebbek jönnek be. Kb55ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!