Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jóképű fura fiúkról vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű fura fiúkról vélemény?

Figyelt kérdés

Szóval adott az egyik ismerősöm, magas, jóképű, 10/10-es sportos srác, de valahogy olyan fura.

Sok feminin dolog lengi körül, azt mondja nem esik nehezére csajozni, de soha nem látni csajjal, ha a barátnő téma kerül elő eléggé tereli a témát nem szívesen beszél róla, holott pont olyan típus akinek hetente egy új csaj jutna különösebb erőlködés nélkül.

Érdekli a desig, a divat, a trendi életmód, lakberendezés stb.

Ugyanakkor nincs semmi b..zis dolog benne inkább csak amolyan lágy és feminin.

Ilyen lenne egy biszex srác?

2021. okt. 6. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztereotípiák, sztereotípiák mindenütt...
2021. okt. 6. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy népszerű a sztereotípiák hamisságáról beszélni, de csak kialakultak valahogy.

Szerintem a sztereotípiák nagy arányban működnek, de persze nem minden esetben.

2021. okt. 6. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy miért kötik össze sokan a kapcsolatot a boldogsággal, mindenki akit ismerek azt mondja "majd ha lesz valakid, akkor boldog leszel" nem értetem ezt a felfogást én meg vagyok magam is, nem kell nekem senki az életembe aki el hozza a boldogságot, mert ilyen esetben valakitől függni fogok. És én ezt nem akarom, nincs szükségem keresni egy partnert, mert boldog vagyok egyedül is, ha véletlenül találkozok valakivel aki tetszik akkor meg ismerem és utána meglátom mi lesz belőle, de nem vagyok kiszolgáltatva csak azért mert nincs senkim. És én sem mondhatom magamnak csúnyának, inkább fordítva. És szerintem lehetséges hogy a témában lévő srác is ilyen, lehetséges hogy pont az a szabadság amit a külsejének köszönhetően kap egyszerűen magabiztossá teszi őt és nincs kiszolgáltatottva partnert keresni. Aztán lehetséges hogy meleg vagy biszexuális, viszont ez sem változtatna semmit, mert ha mondod hogy jól néz ki akkor simán megkaphat bármilyen meleg srácot. Miért érdekel téged annyira a romantikus és a szexuális élete?
2021. okt. 6. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

A sztereotípiák a médiából jönnek,

Attól hogy valaki homoszexuális

Nem veszed észre rajta hogy az még ha beszélgetsz is vele.

A töbségre ez igaz.

2021. okt. 6. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Már megint pletykálkodunk.... borzsztó. Ki és mit gondol ? Szerinted nekem jól áll ez a hajviselet ? Na, erre válszoljál vakon, ismeretlenül.
2021. okt. 6. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
98%

Ismerek egy olyat, akire illik a leírás. Ezer százalék, hogy meleg. Biszexnek se mondanám, mert mindent elkövet Fb-on is, hogy elijessze magától a lányokat. Nem írom le mivel, mert nem szeretném lebuktatni, tisztelem annyira, ha nem akar coming out-olni, arra jó oka lehet.

Az öltözködésén nincs semmi feminin, sőt...férfias, sötét ruhák. Iszonyat szexi. Sűrű haj, csibészes nézés. Mint egy filmszínész. És magas. Nagyon magas.

A lakberendezés őt is érdekli, nem is kicsit.

Viszont sehol egy barátnő a múltjában.

Persze lehetne ez egy nagy, fel nem dolgozott szerelem következménye, amiről nem szívesen beszél, de ki az, aki az ilyesmit nem próbálja meg orvosolni más lányokkal, ha minden ujjára jut nő? És nem huszonéves kisfiúról van szó.

2021. okt. 19. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Igen, szokásos csodálatos pletykafészek van itt. Adott egy szuper pasas, nem láttam öt még lánnyal sétálni a föutcán, akkor csak meleg, vagy minimum bi lehet.
2021. okt. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!