Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok modellcsajt követ, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok modellcsajt követ, lehet biszex vagy meleg a srác?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akit nem ismerek csak látásból, de mégis valahogy az az érzésem, hogy nem lehet hetero. A kisugárzása, a személyisége stb. Ugyanakkor férfias, sportos srác, de nem az a macho típus, inkább az a lágy simulékony alkat. Szereti a természetet, a növényeket, virágokat, odáig van a természetes dolgokért.

Eléggé jóképű pasi, ránézésre azt gondolnám, hogy ő az a tipikus nagyképű minden napra új csajt tolok típus de nem.

Valahogy olyan fura nekem. Instán sok lányt követ, csinos, szép lányokat, de észrevettem, hogy a szexis bikinis képeket nem szívezi, alapvetően ritkán like-ol képeket, de akkor is a "normálisabb" képeit szivezi a lányoknak.

Instán, facebook-on nincs nyoma annak, hogy csajozni, még a megjelölésekben sem.

Szóval nagyon fura, nem tudom őt hová tenni.

Nektek van hasonló ismerősötök esetleg?

2021. dec. 29. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Neked nem tökmindegy?

Ha nőket követ, akkor miért lenne biszex, vagy meleg? 🧐

2021. dec. 29. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Szóval modell csajokat követ instán, és nincs jele annak, hogy meleg.

Akkor mi a kérdés?

2021. dec. 29. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha szoktál vele beszélgetni, hozd szóba ezt a témát, mármint a biszexséget, aztán majd a reakcióiból úgy is letudod következtetni.
2021. dec. 29. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem macho, nem likeolja a kihívó képeket, akkor már meleg?

Lehet csak szimplán a szép nők értelmes posztjait szereti.

Nekem inkább az lenne a benyomásom rola, ha tényleg jóképű, hogy magasak az elvárásai, nem elég neki a külső, meg a kitett idomok, hanem külső meg a belső értékek is érdeklik, válogatós.

2021. dec. 29. 19:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem csak modell csajokat, csak közülük sokat. Érdekel, hogy van-e olyan meleg vagy biszex aki szintén sok modell csajt követ.

Nem érzem nála azt a hetero kisugárzást, azt a meghatározhatatlan energiát, hogy na, ő egy hetero. Az öltözködése is nagyon kifinomult és még pár apró jel, hogy nem feltétlen hetero.

Viszont annak örülnék, ha nem kioktató, cinikus válaszok lennének a válaszok közt.

Egyszerűen csak érdekel, hogy másnak volt-e hasonlő ismerőse vagy egy barát barátja aki ilyen volt.

Persze, értem én, hogy ha valaki sok szép csajt követ az hetero, de valahogy a személyiségéből, kisugárzásából mégsem ez jön.

2021. dec. 29. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok cinikus, kioktató, no vagyok, csak egyszerűen ennyiből nem lehet megállapítani amit leírtál, ha látnám, hallanám, akkor könnyebb lenne, nekem is volt alkalmi diakmunkabol ismerősöm, akin éreztem, hogy nem hetero, pedig nem nézett ki rosszul, de a hanglejtese, sok “barátnő” meglátogatta, de csak haverok voltak…Valiszinuleg meleg, vagy biszex volt, de az égvilágon semmi gond nem volt vele, azt mondjuk nem tudom kiket követett stb…
2021. dec. 29. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, követések alapján nem lehet megmondani.
2021. dec. 29. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján én sem tudnám eldönteni. Viszont nekem pont az az észrevételem, hogy a heterók rengeteg szép, szexi csajt követnek instán, míg a melegek, vagy a biszexek inkább ilyen kigyúrt testépítő srácokat. Szóval nekem ebből egyáltalán nem az következne, hogy a fiúkhoz vonzódik a srác, épp ellenkezőleg...
2021. dec. 29. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lehet megállapítani a nemi orientációt
2021. dec. 29. 22:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki nem sztereotipikus férfi még nem lesz meleg.

Melegek többsége nem model lányokat követ amúgy 🤷‍♂️

2021. dec. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!