Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok modellcsajt követ, lehet biszex vagy meleg a srác?
Szóval van egy srác akit nem ismerek csak látásból, de mégis valahogy az az érzésem, hogy nem lehet hetero. A kisugárzása, a személyisége stb. Ugyanakkor férfias, sportos srác, de nem az a macho típus, inkább az a lágy simulékony alkat. Szereti a természetet, a növényeket, virágokat, odáig van a természetes dolgokért.
Eléggé jóképű pasi, ránézésre azt gondolnám, hogy ő az a tipikus nagyképű minden napra új csajt tolok típus de nem.
Valahogy olyan fura nekem. Instán sok lányt követ, csinos, szép lányokat, de észrevettem, hogy a szexis bikinis képeket nem szívezi, alapvetően ritkán like-ol képeket, de akkor is a "normálisabb" képeit szivezi a lányoknak.
Instán, facebook-on nincs nyoma annak, hogy csajozni, még a megjelölésekben sem.
Szóval nagyon fura, nem tudom őt hová tenni.
Nektek van hasonló ismerősötök esetleg?
Neked nem tökmindegy?
Ha nőket követ, akkor miért lenne biszex, vagy meleg? 🧐
Szóval modell csajokat követ instán, és nincs jele annak, hogy meleg.
Akkor mi a kérdés?
Nem macho, nem likeolja a kihívó képeket, akkor már meleg?
Lehet csak szimplán a szép nők értelmes posztjait szereti.
Nekem inkább az lenne a benyomásom rola, ha tényleg jóképű, hogy magasak az elvárásai, nem elég neki a külső, meg a kitett idomok, hanem külső meg a belső értékek is érdeklik, válogatós.
Nem csak modell csajokat, csak közülük sokat. Érdekel, hogy van-e olyan meleg vagy biszex aki szintén sok modell csajt követ.
Nem érzem nála azt a hetero kisugárzást, azt a meghatározhatatlan energiát, hogy na, ő egy hetero. Az öltözködése is nagyon kifinomult és még pár apró jel, hogy nem feltétlen hetero.
Viszont annak örülnék, ha nem kioktató, cinikus válaszok lennének a válaszok közt.
Egyszerűen csak érdekel, hogy másnak volt-e hasonlő ismerőse vagy egy barát barátja aki ilyen volt.
Persze, értem én, hogy ha valaki sok szép csajt követ az hetero, de valahogy a személyiségéből, kisugárzásából mégsem ez jön.
Attól hogy valaki nem sztereotipikus férfi még nem lesz meleg.
Melegek többsége nem model lányokat követ amúgy 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!