Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok modellcsajt követ, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok modellcsajt követ, lehet biszex vagy meleg a srác?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akit nem ismerek csak látásból, de mégis valahogy az az érzésem, hogy nem lehet hetero. A kisugárzása, a személyisége stb. Ugyanakkor férfias, sportos srác, de nem az a macho típus, inkább az a lágy simulékony alkat. Szereti a természetet, a növényeket, virágokat, odáig van a természetes dolgokért.

Eléggé jóképű pasi, ránézésre azt gondolnám, hogy ő az a tipikus nagyképű minden napra új csajt tolok típus de nem.

Valahogy olyan fura nekem. Instán sok lányt követ, csinos, szép lányokat, de észrevettem, hogy a szexis bikinis képeket nem szívezi, alapvetően ritkán like-ol képeket, de akkor is a "normálisabb" képeit szivezi a lányoknak.

Instán, facebook-on nincs nyoma annak, hogy csajozni, még a megjelölésekben sem.

Szóval nagyon fura, nem tudom őt hová tenni.

Nektek van hasonló ismerősötök esetleg?

2021. dec. 29. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az instámon nem lenne a követés között a sok meleg szerepet játszó színész és a többi, akkor meg nem mondanád rólam hogy a fiúkat szeretem, ugyanis a követéseim többsége ilyen informatív oldalak angolul ezek a (geography pages, mármint olyan oldalak amik ilyen termékeket mutat, GDP/gni és a többi) tehát attól hogy valaki lányokat követ még nem hinném hogy lgbtq
2021. dec. 30. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én bisexualis vagyok, és nagyon sok lány modelt követek, de követek nagyon sok srácot is aki modelkedik, de olyan srácot is követek aki vagy meleg vagy játszott meleg filmekben vagy egy meleg karaktert testesített meg. Olyan oldalt ami teljesen nyíltan lmbtq oldal nem mernék követni, mivel a családomnak sejtelme sincs, hogy lmbtq-ba tartozok. De csak, akkor likolok egy posztot ha tényleg tetszik amit/akit látok és többnyire ezek trikó nélküli model srácok, vagy lány modellek akik nem muszáj, hogy bikinibe legyenek mert nekem főleg a szemek,arc, haj és csak utána a test érdekel. Amit észrevettem, hogy az összes model fiú, lány akit követek van bennük valami közös ami nagyon bejön például többnyire a modell csajok akiket követek szőke hajúak és kék szemüek, vannak más lányok is akik bejönnek, de ők többnyire nem csak modelkednek, hanem játszottak egy tv műsorba és a személyisége a lánynak is megfogott. A model srácoknál is van egy bizonyos hasonlóság ami miatt tetszenek, többnyire a srácok sötét barna vagy feket hajúak nincs hosszú hajuk barna szem, szélesebb jawline-al (nem tudom mi a megfelelője ennek a szónak magyarul, a lényeg az, hogy a srác arcának alsó része kicsit szélesebb). Aztán vannak a színész srácok, aki tetszenek és követem őket, de nem muszáj, hogy a leírtak alapján nézzen ki.
2021. dec. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!