Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arckép nélkül esélytelen partnert találni?
Figyelt kérdés
Nem merem kiadni, de ez mindig a tali gátja. Ennyire döntő?2021. dec. 29. 09:24
1/8 anonim válasza:
Azért ez döntő, én aki gyalog egy órára lakik a vasútállomástól és egy órát utazik Pestre (Cegléden élek) és esetlegesen nem jön be a srác akkor nem szeretnék potyára menni
Én úgy gondolom jogos és alap lenne az arckép
2/8 anonim válasza:
Nem esélytelen, például én se adok ki arcképet és nem is várom el, hogy kapjak.
3/8 anonim válasza:
Mitől félsz hogy nincsen arcképed?
4/8 A kérdező kommentje:
Lebukás!
2021. dec. 29. 10:59
5/8 anonim válasza:
Mert szerinted a rokonaid vagy a haverjaid minden ilyen oldalon fent vannak?
Ha fent vannak, akkor is titokban tartják azt is hogy ők melegek, és azt is fogják hogy te is az vagy.
Képzeld el hogy a szüleidnek elmondja. És megkérdezik hogy honnan tudja? Hát onnan hogy látta egy meleg társkereső oldalon. És itt a kérdés hogy ő mit keresett ott? Saját magát nem fogja lebuktatni csak azért hogy neked is ártson.
Ha meg nincsenek fent, akkor nincs ki előtt lebuknod.
Gondolkozz logikusan.
6/8 anonim válasza:
Előző, egy szintig igazad van bár, de ha önmagát felvállaló melegek közül csupán egyvalaki látja meg, aki felismeri őt, vagy sejti, látásból tudja, pl suliból stb... Értesz... Annak számára nincs kockázata, hogy esetleg elkotyogja másoknak. Rosszabb esetben zsarolhatja.
7/8 anonim válasza:
Ja és még egy verzió: elég sok ám a troll... Erre is gondoljunk. Pl hetero trollok, akik játszikálnak csak, meleg oldalakon. Aztán kiadja nekik egy nem felvállalt meleg a saját arcát...
8/8 BB_ válasza:
Nem szeretnék ilyen félelemben élni, mint az előttem szólok. Az 5-össel teljes mértékben egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!