Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a véleményetek Gyurcsány Ferencről?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 18:56
11/30 anonim válasza:
Mit kéne gondolni róla :D Vagy miben kéne másnak lenni a véleményünknek melegként?
Én személyes véleményem h egyszer vezetett országot, elbaszta és ennyi. Valszeg nem csak ő volt a hibás hanem a parlament többi minisztere is.
Mondjuk nem hinném hogy olyan ember mint aminek a Fidesz szeretné beállítani mint a főgonosz aki minden szálat irányít a háttérben.
12/30 anonim válasza:
Nem igazán szimpatizálok vele és zavar is hogy egyáltalán még itt maradt a politikában. Viszont a kígyózás az kva jó volt, azért megérte maradni :DD Meg amikor volt facebookon az "Írj rám Feri!," meg az "angyalbögyölő" nyilatkozata :D Ezeken elnevetgéltem/tünk, de vissza inkább NE térjen!
13/30 anonim válasza:
Neki köszönhetjük a NERt.
Megvetem.
14/30 anonim válasza:
10-es!
Igazad van! De így fut a közszájon!
Amúgy meg a dk úgy baloldali, mint demokratikus! Ezek közül egyik sem érvényes rájuk!
És valóban kiüresedett a baloldal! De a neoliberálisok eszméi nagyban (min. 80 %-ban!) fedik a komcsi eszméket! Sorolni lehetne...
8-as voltam!
15/30 anonim válasza:
Mivel nem magyarországi meleg vagyok, így nem túl jó. A külhoni magyarokat gyűlölő propagandája pont "jókor" ütött be ahhoz, hogy szerezzen pár kellemetlen évet.
16/30 anonim válasza:
Nem tudom ki az, gyenge vagyok töriből bocs. Biztos jó királyunk volt.
18/30 anonim válasza:
Ugyanolyan fa*szfej mint a tobbi politikus
19/30 anonim válasza:
Azt ismeritek?: Orbán verd ki a Ferinek..
20/30 anonim válasza:
Undorító, hazaáruló, szemét, mocsok. Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!