A szomszéd konyhája falán egy bekeretezz kép volt Gyurcsány Ferencről , futott már bele más is ilyenbe?
Figyelt kérdés
Áthívott idősebb szomszédom, hogy nézzek rá a mosogatócsapra mert folyik a férje meg pár hónapja halt meg és nincs ki segítsen, erre azt láttam, hogy az étkezőasztal felett egy nagyobb kép díszelgett amin Gyurcsány Ferenc volt rajta, először azt hittem valami vicc csak, de aztán láttam DK-s sapkát meg bögrét.
Inkább nem kérdeztem rá a dologra mert nem akartam Gyurcsány meg a DK dicsérgetését hallgatni, de én ilyet még nem láttam sehol..
2021. jún. 20. 15:31
1/20 anonim válasza:
Én családi háznál utcáról bekukkantva láttam olyat, hogy a verandán egy Orbán-fénykép volt kirakva.
2/20 anonim válasza:
Nekem is van Gyurcsány Ferencről kirakva kép, és a Brüsszeli Európai parlamentről is.
Problem?
4/20 anonim válasza:
És meg lehetett csinálni a csapot
5/20 anonim válasza:
Reméljük ez a tél majd őt is elviszi.
7/20 anonim válasza:
Nem. Részvétem a sokkhatás miatt.
8/20 anonim válasza:
Én Orbán szobrot láttam valakinél.
9/20 anonim válasza:
Nálunk a lakás minden helységében van legalább három Gyurcsány kép, a nappalimban pedig egy életnagyságú Gyurcsány bábu. És akkor mi van?? Nem tetszik? Há?
10/20 anonim válasza:
Akinek Gyurcsányról van kint képe, az agymosott. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!