A szomszéd konyhája falán egy bekeretezz kép volt Gyurcsány Ferencről , futott már bele más is ilyenbe?
Áthívott idősebb szomszédom, hogy nézzek rá a mosogatócsapra mert folyik a férje meg pár hónapja halt meg és nincs ki segítsen, erre azt láttam, hogy az étkezőasztal felett egy nagyobb kép díszelgett amin Gyurcsány Ferenc volt rajta, először azt hittem valami vicc csak, de aztán láttam DK-s sapkát meg bögrét.
Inkább nem kérdeztem rá a dologra mert nem akartam Gyurcsány meg a DK dicsérgetését hallgatni, de én ilyet még nem láttam sehol..
Nekem pl. Lenin mellszobrom van itt az íróasztalon, bronzból.
A hallban pedig egy Marx és Engels portré (olajfestmény), a hálószobában, az ágy felett egy Kádár fotó.
Jobb hogy te csináltad meg a csapot, mert ha Gyurcsányt hívta volna át, ő azt mondta volna, hogy
"Csináljuk! Gyerünk, csináljuk meg! " Közben táncolt volna. Pár perc múlva: "Elk@rtuk!" (Öszödi módra) 😅
És milyen Gyurcsány kép? Régi-fiatal vagy mostani-öreg?
Mert a régi, a fiatal Gyurcsány aranyos, lányos kinézetű volt, főleg, ahogy mosolyogva félrehajtotta a fejét és ahogy a száját tartotta.
15.
Nem. Rendes, csoportban beszélgetős képre, többször is rácsodálkoztam, hogy milyen nőies feje van. Lehet, hogy a frizurája miatt. Meg akkoriban a legtöbb fiúnak-fiatal férfinek legalább bajsza volt.
15
És megnéztem, tényleg nincsenek fiatal képei, csak ősz-öreg képei.
Egyetlen egyet találtam olyasmit, amire gondoltam, hogy talán 8-10 fiú áll, és a bal szélén a kettőből a legszélső, fehér pulóverben a Gyurcsány.
Mintha az egyedüli lány lenne a csoportban, de tényleg. És régen-régebben voltak ilyen képek, mostanában meg csak a max 15 évesek.
19
Ezekből egyik sem olyan lányos, mint a csoportkép, amit egyedül találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!