Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácként felállna ha srác csinálja?
Egészen biztos. Én az hittem totál hetero vagyok. Gúnyoltam a melegeket, nyerítve röhögtem a primitiv b.uzi vicceken, szinte bigott katolikus családban nőttem föl. Mígnem 24 éves koromban az akkori Ráczfürdőben egy pasi váratlanul bekapta a f.aszom. A gőzben történt. Én álltam a fal mellett, ő a ködből kibukkanva leguggolt mellém. Amikor eltűnt a szájában elfogott az undor, a gyűlölet… Nagyon kisportolt voltam látványos izomzattal… felemeltem a karom, hogy most agyonütöm, rohadt b.uzi… mikor a következő pillanatban valami földöntúli gyönyör áradt szét bennem, rajtam… A karom erőtlenül lehanyatlott és én lehúnyt szemmel átadtam magam az ismeretlen szeretőmnek, aki szenvedéllyel kényeztetett és aztán a mennyekbe repített. Soha még akkorát addig nem élveztem! Egy pillanat alatt egy új világrendszer teremtődött az addigi hamis, hazug helyébe és én, ha zavarodott is voltam kissé, de boldogan konstatáltam, elfogadtam, hogy minimum bi vagyok, hiszen ezt ÉLVEZEM. Akkor ez nem lehet rossz, nem lehet bűnös, nem lehet szégyellnivaló! Az élménytől és a felismeréstől még mindig kábán tántorogtam ki a hidegvizes medencébe. Ismeretlen kalauzom persze jött utánam és ölelt, simogatott. Mikor tisztult az agyam, oszlott a rózsaszín köd, mentünk vissza a gőzbe és én, mintha már sokadszor csináltam volna, boldogan vetettem bele magam a homoszexuális élvezetekbe, nem törődve azzal hallja-e az a 2-3 ember, aki rajtunk kívül még benn volt azon a kora reggeli órán. Hagytam, hogy csináljon velem, amit akar…szopjon, nyaljon, csókoljon, fogdosson, ölelgessen, simogasson… kényeztessen a maga örömére. És felfoghatatlan gyönyör volt, mikor a számban érezhettem a kemény férfiasságát. Első alkalommal életemben egy f.asz van a számban! Micsoda élmény! Micsoda élvezet! Szinte megvadultam a felszabadult érzelmek, gátlások hatására. Ismeretlen jótevőm bizony néha fel-felszisszent, vissza kellett fogni magam, hogy ne okozzak fájdalmat.
Szóval, ha az ember lehunyja a szemét mindegy, hogy női vagy férfi száj kényezteti. Van, aki el tudja fogadni, van, aki nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!