Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácként felállna ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácként felállna ha srác csinálja?

Figyelt kérdés
Szóval ha pl hagynám hogy egy srác orálozzon akkor élvezném? Egyáltalán felállna? Tehát ha próbára tenném magam egyértelműen kiderülne, hogy nem vagyok minimálisan bi se?
2021. dec. 25. 10:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, látatlanba nem lehet megmondani.
2021. dec. 25. 10:12
 2/23 anonim ***** válasza:
41%
A pasim megcsalt. Neki pl a bünti hogy majd kell legyen sráccal. Ha vki csinálja tuti feláll. Az élvezet már más kérdés. Szerintem...
2021. dec. 25. 10:13
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
a test reagál, van több olyan is hogy eröszak közben elélvezet a nő. biszex akkor leszel, ha vágysz pasira, és nem akkor ha ki tud elégíteni
2021. dec. 25. 10:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kíváncsiságból gondoltam már hogy sráccal is kipróbálom. De nem ismerek melegeket. Se biket. Vagy nem tudom róluk. De úgy vagyok vele, hogy a szex minden része érdekel és lehet tetszene. De az elhatározásig sose jutottam el mert talán nem volt lehetőség...
2021. dec. 25. 10:38
 5/23 Béla211 ***** válasza:
97%
Én szerintem van akinél ez nem működik. Melegként én probálkoztam lányokkal de hiába probált meg orálozni meg sem moccant. 😄
2021. dec. 25. 11:03
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én most olvastam mert a szex kategóriát nézem. Egyszer lehet én is tesztelném magam egy ilyen helyzetben.
2021. dec. 25. 11:55
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Engem egyszer szopott le egy ferfi. Nagyon akarta en meg kivancsi voltam. Se elotte se utana nem volt ilyen. Ugyan elelveztem de az a legjobb ha egy szexi lany elvezettel szop es a szajaba elvehetek a vegen. Na ez osszehasonlithatatlanul jobb annal mintha egy ferfi szop.

(A ferfi is nagyon probalkozott, lemelytorkozott de...)

2021. dec. 25. 12:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem igen. Én bi vagyok, orálmániás, szoptak akkor mindig felállt. Amikor én szoptam, akkor is működtek a farkak.
2021. dec. 25. 12:48
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
En csinalni probalnam ki szivesen.
2021. dec. 25. 14:13
 10/23 A kérdező kommentje:
Aki csinálná írjon aztán meglátjuk...
2021. dec. 25. 20:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!