Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szülőkkel vs párral karácsonyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőkkel vs párral karácsonyozás, ebben a helyzetben mit tennétek? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Leírom a szituációt.

27 éves vagyok, fél éve ismerem a párom, akivel szeretjük egymást. Én előtte soha nem voltam még kapcsolatban,így értelemszerűen a szüleimmel töltöttem vidéken a karácsonyt, akikkel nagyon szeretek együtt lenni, azonban nem tudják rólam, hogy meleg vagyok.

A párommal egyeztetve 25-én este megyek vissza hozzá, és onnnatól karácsonyozunk együtt, ezért 23-án este jöttem vidékre szüleimhez.

2 problémám van:

1. Nagyon jól elvagyok itthon és a szüleim sem értik, miért lett annyira fontos visszautaznom, amit nem tudok megmagyarázni.

2. A páromnak nem mondhatom, hogy bocsi, hagyjuk a megbeszélteket mert a szüleim priorizálnám (amit nem illene) felette.

Mit tanácsoltok?

2021. dec. 24. 20:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg megértenék, csak még nem volt meg a coming out.
2021. dec. 24. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Mi ez a sok lepontozás?😆
2021. dec. 24. 20:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, senkit nem pontoztam. Ha csak pozitív válaszokra számítottam volna, nem teszem ki a kérdést.
2021. dec. 24. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha szereted a párod tölts vele minél több időt!!!
2021. dec. 24. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Hát kicsit csőbe húztad magadat, hogy keresztbe szervezted a karácsonyt.

Én is szeretek szülőkkel is időt tölteni, mert jóba vagyuk és max havonta jövök haza mert nincs túl sok időm. Én a párommal beszélném meg, szimplán azért mert ő tudja a teljes igazságot és egyszerűbb elmagyarázni a szituációt, minthogy coming outot kapnak szülők karácsonyi ajándékba, mert ha nem akkor lányra fognak tippelni ami még érdekesebb szitukba fog vezetni.

De engesztelésül azért találj ki valamit a párodnak, valami utó karácsonyi vacsi vagy amit szeret.

Hozzáteszem hogy így tenném én, de te tudod a teljes szitut

2021. dec. 24. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

27 éves vagy!

Ebben a korban az ember a párjával karácsonyizik,majd látogatóba elmegy a szülőkhöz!

Itt az ideje comingoutolni...

2021. dec. 25. 05:45
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon igazad van 16-os!!

A coming outolást viszont a kérdező tudja, hogy érdemes e elmondani a szülőknek.

2021. dec. 25. 06:32
 18/19 Béla211 ***** válasza:
88%
Én elmondanám a szüleimnek, hogy mi az ok. Ami miatt haza menék. Vagy ha erre még nem érzed magad készen. Beszélnék a párommal, hogy most gond lenne,ha nem töltenétek együtt a karácsonyt. És jövőre meg igen addig meg elmondanám a szüleimnek.És ezt meg igérném a páromnak is. Aztán lehet elhívnák őt is. Hosszú távú kapcsolat amúgy is szerintem úgy működhet, ha a hozzátartozok tudják és elfogadják. Persze ha tartod velük a kapcsolatot.
2021. dec. 25. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már döntöttél, hogy visszamész-e, vagy a szüleiddel maradsz, de én a helyedben 100% visszamennék. Főleg ha ennyi év után végre lett egy barátod, és ez lenne az első közös karácsonyotok... Hát ha velem lenne ez, akkor hülye lennék a szüleimnél maradni :'D

Az viszont szerintem nagyon jó, hogy a szüleiddel és a barátoddal is együtt vagy az ünnepek alatt, mert fontos, hogy szánj időt a családodra, de mégis van már egy szerető párod, aki rád vár.

Viszont már eléggé benne vagy a felnőttkorban, ezért neked is és a szüleidnek is meg kell értenie, hogy már neked is megvan a saját kis életed, ami nem kizárólag belőlük áll...

2021. dec. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!