Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőkkel vs párral karácsonyozás, ebben a helyzetben mit tennétek? (Meleg kérdés)
Leírom a szituációt.
27 éves vagyok, fél éve ismerem a párom, akivel szeretjük egymást. Én előtte soha nem voltam még kapcsolatban,így értelemszerűen a szüleimmel töltöttem vidéken a karácsonyt, akikkel nagyon szeretek együtt lenni, azonban nem tudják rólam, hogy meleg vagyok.
A párommal egyeztetve 25-én este megyek vissza hozzá, és onnnatól karácsonyozunk együtt, ezért 23-án este jöttem vidékre szüleimhez.
2 problémám van:
1. Nagyon jól elvagyok itthon és a szüleim sem értik, miért lett annyira fontos visszautaznom, amit nem tudok megmagyarázni.
2. A páromnak nem mondhatom, hogy bocsi, hagyjuk a megbeszélteket mert a szüleim priorizálnám (amit nem illene) felette.
Mit tanácsoltok?
Hát kicsit csőbe húztad magadat, hogy keresztbe szervezted a karácsonyt.
Én is szeretek szülőkkel is időt tölteni, mert jóba vagyuk és max havonta jövök haza mert nincs túl sok időm. Én a párommal beszélném meg, szimplán azért mert ő tudja a teljes igazságot és egyszerűbb elmagyarázni a szituációt, minthogy coming outot kapnak szülők karácsonyi ajándékba, mert ha nem akkor lányra fognak tippelni ami még érdekesebb szitukba fog vezetni.
De engesztelésül azért találj ki valamit a párodnak, valami utó karácsonyi vacsi vagy amit szeret.
Hozzáteszem hogy így tenném én, de te tudod a teljes szitut
27 éves vagy!
Ebben a korban az ember a párjával karácsonyizik,majd látogatóba elmegy a szülőkhöz!
Itt az ideje comingoutolni...
Nagyon igazad van 16-os!!
A coming outolást viszont a kérdező tudja, hogy érdemes e elmondani a szülőknek.
Gondolom már döntöttél, hogy visszamész-e, vagy a szüleiddel maradsz, de én a helyedben 100% visszamennék. Főleg ha ennyi év után végre lett egy barátod, és ez lenne az első közös karácsonyotok... Hát ha velem lenne ez, akkor hülye lennék a szüleimnél maradni :'D
Az viszont szerintem nagyon jó, hogy a szüleiddel és a barátoddal is együtt vagy az ünnepek alatt, mert fontos, hogy szánj időt a családodra, de mégis van már egy szerető párod, aki rád vár.
Viszont már eléggé benne vagy a felnőttkorban, ezért neked is és a szüleidnek is meg kell értenie, hogy már neked is megvan a saját kis életed, ami nem kizárólag belőlük áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!