Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szülőkkel vs párral karácsonyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőkkel vs párral karácsonyozás, ebben a helyzetben mit tennétek? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Leírom a szituációt.

27 éves vagyok, fél éve ismerem a párom, akivel szeretjük egymást. Én előtte soha nem voltam még kapcsolatban,így értelemszerűen a szüleimmel töltöttem vidéken a karácsonyt, akikkel nagyon szeretek együtt lenni, azonban nem tudják rólam, hogy meleg vagyok.

A párommal egyeztetve 25-én este megyek vissza hozzá, és onnnatól karácsonyozunk együtt, ezért 23-án este jöttem vidékre szüleimhez.

2 problémám van:

1. Nagyon jól elvagyok itthon és a szüleim sem értik, miért lett annyira fontos visszautaznom, amit nem tudok megmagyarázni.

2. A páromnak nem mondhatom, hogy bocsi, hagyjuk a megbeszélteket mert a szüleim priorizálnám (amit nem illene) felette.

Mit tanácsoltok?

2021. dec. 24. 20:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%

"Nagyon jól elvagyok itthon". Vagyis egyáltalán nem hiányzik, hogy vele töltsd az ünnepet.

Nem csak a Karácsonyt hanyagolnám vele, de a kapcsolatot is.

2021. dec. 24. 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
3%
A szülő az szülő,nyilván maradnék.
2021. dec. 24. 20:16
 3/19 anonim ***** válasza:
58%

Tudom hogy nem könnyű, de valahogy ezt mindenképp próbáld megbeszélni a szüleiddel.

Inkább egyszer legyen “rossz” , minthogy mindig titkolózni kelljen.

2021. dec. 24. 20:19
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem való neked kapcsolat! Maradj a szüleiddel, nemcsak most. :(((
2021. dec. 24. 20:19
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

Jesszus milyen válaszok voltak eddig. Látszik nem értitek.

Szegény srác örlődik a SZERELME (azért fél év párkapcsolatot nem illik elbagatelizálni) és a szülei között, erre ti szakítást javasoltok, szánalmas és elkeserítő.

Én azt ajánlom neked, hogy választanod kell kettejük között. Talán a szüleidnek elmondhatod, hogy meleg vagy és fél éve van valakid, akit megszeretnél lepni.

Ha elfogadóak, akkor hidd el, küldeni fognak hozzá.🥰

Sok sikert!

2021. dec. 24. 20:23
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Néhányan ma a magány miatt a túlvilágra menekülnek. Ez meg itt kínlódik.... Lehet tiltani, köszi!!!!!!!!!!!!
2021. dec. 24. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Nem fogadnák el #5 ös,különben rég elmondta volna. Az idős szülök csak összetörnének,ha megtudnák. A szülőkkel kell maradni,a Karácsony a családé,annak a másik pasinak is a szüleivel kellene lenni,vagy megérteni a partnerét. Csak kibír pár napot...
2021. dec. 24. 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
#6 Ha tudnád mennyire bele trafáltál...
2021. dec. 24. 20:32
 9/19 anonim ***** válasza:
20%

A 6-osnak teljesen igaza van.

Sokan kínlódunk, nem tudjuk mihez kezdjunk,mert magányosak vagyunk. Mikor volt párom, akkor ilyen unnepeket végig mindenki - az első két évben - családunknál voltunk.

Persze,elmondtuk, mi a helyzet, nem volt titok.

De aki mások hűtlensége miatt évek óta magányos, ismerkedni próbál és egyfolytában link, kamus alakokba botlik, és látja-olvassa mások sikerét,boldogságát, annak egy pokol minden ilyen unnep. Én ugyan nem dobom el az életem,de megyek az esős utcára sétálni, mert nyomaszt a magány. Igen, ezt sokan éljuk át. Egy ölelés csodát tenne, persze nem akárkitől.

2021. dec. 24. 20:34
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

De annak mi köze ehhez a srácnak, hogy van akit megcsalt a párja és vannak magányosak?

Legyen neki is rossz és ne legyen párja? Ne már...

Én is magányos vagyok, de ez a dilemma olyan aranyos, hogy megmentette a szívem, erre itt mindenki csak negatívoskodik.

Ja igen, #5 vagyok, és #7 azt nem tudhatjuk, hogy mi miatt nem mondta még el, ahogy azt sem, hogy mennyire liberálisak a szülei.

Az viszont biztos, hogy a karácsony egy teljesen más agyműködésba kapcsolja azok agyát, akik a meghitt családi hangulatban vannak, így igenis toleransabbak lehetnek e tekintetben a szülők.

De ezt nyílván neki kell tudnia.

2021. dec. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!