Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mi a véleményetek a "nonbinary" dologról?

Figyelt kérdés
Én biszexként mondom hogy baromság
2021. dec. 24. 12:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%

Ki gondolta volna hogy a viccből valóság lesz.

,,Azt se tudja eldönteni hogy fiú-é vagy lány."

2021. dec. 24. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
Az emberiség történelmének elmúlt 5000 éve alatt fel sem merült, hogy esetleg nem két nem létezik. Ebből arra következtetek, hogy ez nem lehet egy valós társadalmi dilemma, sokkal inkább egyfajta hóbort, amin a következő 5000 évben maximum röhögni fognak, hogy ilyen is volt. Kb olyannyira nevetségesnek fog hatni az akkori emberek számára, mint most nekünk a különféle középkori hiedelmek-babonaságok.
2021. dec. 24. 14:13
 13/22 anonim ***** válasza:
30%
Léteznek emberek kettős nemiszervvel, régebben is léteztek, szóval nem csak két nem van.
2021. dec. 24. 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Születési rendellenesség miatt KETTŐs nemiszervvel. Itt is csak kettő féle halmozódhat. Nincs három féle építőelem sem, nem hogy tetszőleges számú…
2021. dec. 24. 14:28
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

Az embereknél csak 2 nem van. Akkor mondhatnád hogy több van hogyha több nem kéne a szaporodáshoz. De nem így van. Most azért mert valakivel kitólt az anyatermészet és a génjei hülyén álltak össze ami miatt torzszülöttlett még nem lesz 2-nél több nem.

2021. dec. 24. 14:32
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

azért az egy alapvető dolog, hogy egy ember megtudja határozni, hogy férfi vagy nő

ha ez nem megy, akkor bajok vannak

2 NEM VAN: FÉRFI, NŐ

a többi csak egy kitalált hülyeség, aminek semmi értelme, de sajnos most ez a "trendi"

2021. dec. 24. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már ebből semmit nem értek... Azt tudom, hogy pasiként a pasikat szeretem, uzinak érzem magam és az is vagyok. Múltkor olvastam egy kérdést, hogy milyen neműnek érzed magad, és olyan válasz lehetőségek voltak megadva, aminek a háromnegyedét nem is értettem (pl. demigender, adender, bigender, pángender, ciszgender, genderqueer, third gender, all gender stb.), ki kellett gugliznom őket, hogy egyáltalán a kérdést megértsem. Nekem ez már nagyon sok info, ami levágja a biztosítékot. Ha valaki így érzi jól magát, határozza meg önmagát aminek csak gondolja, elfogadom. Csak nem biztos, hogy kapásból tudom, miről beszél. Jó hülyén érzem magam ilyenkor. :)
2021. dec. 24. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
*jav.: agender
2021. dec. 24. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Idk tinderen elég fura amikor szembejövök "lányokkal"(sry de nem tudom másként kifejezni) mint non-binary. Melegként nekem azok jönnek be akik úgy néznek ki mint egy férfi tőlem akármilyen neműnek mondhatják magukat akkor is ez a kritériumom.

Amúgy meg nem izgat ki milyen neműnek mondja magát, nem különösebben érdekel, sztem fölöslegesen fel van fújva ez a dolog, ha valaki nem akarja h azt mondjam h lány v fiú neki hát túl fogom azért élni.

2021. dec. 24. 15:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is mondjam, ebben a kérdésben az a legviccesebb, hogy a világ populációjának egy igen kis része az, aki nem úgy tekint magára, hogy "fiúnak születettként" fiú, vagy "lánynak születettként" lány legyen, illetve mégkevesebben, akik esetlegesen biológiailag "bonyolultabb kategóriába" születtek. De a fent levő igen kis hányad nagy része is határozottan besorolja magát a két nem valamelyikébe. Egy transzszexuális nő magára nőként, egy transzszexuális férfi magára férfiként tekint, szóval az emberiség egy igen kicsi részének igenpicike szelete kíván magára "non-binárisként" tekinteni.

De hogy ezek az igenpicike-kicsike kisssebségben levők hogy tudnak pattogni azon, hogy a többség még csak nem is hallott az ő kis problémájukról! :D

2021. dec. 24. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!