Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is sok kamussal beszélgettem neten.
Ezért nem jött össze még semmi
Bi pasikkal azért nehéz összehozni bármit is, mert neten izgatja őket, valószínű a való életben is, csak nincs bátorságuk találkozni, mert "milyen gáz már", "mi lesz ha kiderül?" és hasonló dolgot miatt aggódnak.
Így inkább beszélgetnek, farok képekre kiverik, majd elmegy a kedvük és jön a szégyenérzet.
Viszont egy idő után már kevés lesz a farokképekre való recskázás, és nyitni fognak, de ez hosszú idő.
Ismerkedj személyesen, ne neten.
Sziasztok!
Nekem volt kettő női kapcsolatom az életemben, viszont most már fiúkkal randizok, ismerkedem. Eleinte nekem is furcsa érzés volt egy fiúba bele szeretni, de megtörtént.
Udv. :)
Én bi vagyok, idő kellett mire bevallottam magamnak hogy kb 70%-ban férfiakhoz vonzódom.(Mindenkinek más ez). Mivel van nő mint opció ezért szerintem sokkal hosszabb idő mire megbarátkozunk a gondolattal mert ott van a fejedbe hogy de élhetek átlagos életet.
Nekem a szex jó volt nőkkel de párkapcsolataim katasztrofálisan rosszak voltak, mindig úgy éreztem hogy valami hiányzik, lol aztán rájöttem hogy full más a dinamika amikor férfiakkal van kapcsolatod.
Szerintem a megoldás az ha nem online kiverős képküldős dologba mész bele , hanem személyesen beszélgetsz valakivel és hagyod hogy megnyíljon a másik.
Hálás vagyok hogy találkoztam olyannal aki ahelyett hogy azt mondta volna hogy "meleg vagy csak nem vallod be" és társai helyett beszélgetett velem és felnyitotta a szemem, kicsit olyan volt mint a terapeutám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!