Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretnék bi fiúval szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék bi fiúval szexelni de mindenki komolytalan. Miért?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is sok kamussal beszélgettem neten.

Ezért nem jött össze még semmi

2021. dec. 23. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha erdekel szopatni es nyalatni egy jot, en szivesen kiprobalnam csinalni.
2021. dec. 23. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Korod?
2021. dec. 23. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Bi pasikkal azért nehéz összehozni bármit is, mert neten izgatja őket, valószínű a való életben is, csak nincs bátorságuk találkozni, mert "milyen gáz már", "mi lesz ha kiderül?" és hasonló dolgot miatt aggódnak.

Így inkább beszélgetnek, farok képekre kiverik, majd elmegy a kedvük és jön a szégyenérzet.

Viszont egy idő után már kevés lesz a farokképekre való recskázás, és nyitni fognak, de ez hosszú idő.

Ismerkedj személyesen, ne neten.

2021. dec. 23. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a legtöbb bisex férfi esetében van egy másik fél is aki hölgy. Aztán ő vagy ezt nem tudja, illetve ha tudja sem feltétlenül engedi hogy nyiltan ide oda járjon dugni a párja. Persze titokban ezt össze hozni nem egyszerű munka mellett. Nem mellesleg azért elég sok az ilyen helyzettel visszaélő ember is ,aki próbál zsarolni .
2021. dec. 23. 21:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszex férfival jó lenne ismerkedni. Még barátságból is vagy barátság extrákkal.
2021. dec. 23. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne fogjátok vissza magatokat :D
2021. dec. 23. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem volt kettő női kapcsolatom az életemben, viszont most már fiúkkal randizok, ismerkedem. Eleinte nekem is furcsa érzés volt egy fiúba bele szeretni, de megtörtént.

Udv. :)

2021. dec. 24. 01:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#4-es pontosan leírta. Igaz azért nem csapkodom meg chatelek ezekről egész végig de a mi lesz a kiderül és a szégyenérzet nagyon betalált.
2021. dec. 24. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok, idő kellett mire bevallottam magamnak hogy kb 70%-ban férfiakhoz vonzódom.(Mindenkinek más ez). Mivel van nő mint opció ezért szerintem sokkal hosszabb idő mire megbarátkozunk a gondolattal mert ott van a fejedbe hogy de élhetek átlagos életet.

Nekem a szex jó volt nőkkel de párkapcsolataim katasztrofálisan rosszak voltak, mindig úgy éreztem hogy valami hiányzik, lol aztán rájöttem hogy full más a dinamika amikor férfiakkal van kapcsolatod.

Szerintem a megoldás az ha nem online kiverős képküldős dologba mész bele , hanem személyesen beszélgetsz valakivel és hagyod hogy megnyíljon a másik.

Hálás vagyok hogy találkoztam olyannal aki ahelyett hogy azt mondta volna hogy "meleg vagy csak nem vallod be" és társai helyett beszélgetett velem és felnyitotta a szemem, kicsit olyan volt mint a terapeutám :D

2021. dec. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!