Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Én is így vagyok.
De én csak szopni, nyalni szeretnék. Használva lenni.
2/7 anonim válasza:
Hasonló dolgok nálam is vannak. Bár engem csak az érdekel ,hogy addig dugjon valaki amig végre prosztata orgazmusom lesz,max esetleg leszopjon. Viszont én nem akarok szopni és hasonlók, egyszerűen nem vonz sajnos.
3/7 anonim válasza:
Régóta foglalkoztat a téma, de még nem találtam olyan srácot aki szimpatikus lenne, ráadásul nálam sajnos befigyel kicsit a bdsm is, szóval halmozottan hátrányos helyzetből indulok
4/7 anonim válasza:
Azt, hogy kipróbálod. Persze sokaknak ott a blokk, hogy alkalmi partnert nem akar. Így nehezebb.
5/7 anonim válasza:
Tedd meg
Ma elkezdesz keresni
Profilkép nélkül
Helyed nincs
Utazni nem tudsz, meg nincs is időd.
1-2év alatt talán eljutsz egy találkozóig.
Addig meg bőven van időd gondolkodni rajta.
Ha van profilképed és helyed pár óra alatt találsz szexpartnert.
6/7 anonim válasza:
Foglalkoztat?
Vagy megtennéd igazából?
Mert nem mindegy
Fantáziálni énis szoktam a fiúszexről, de igazából nem csinálnám
Néha olyat játszok, hogyha meglátok egy jó srácot a buszon és erősen rágondolok, hogy most abban a pillanatban fel kéne menni egy lakásra és szexelni kéne vele akkor akarnám-e
De mindig az van hogy nem
7/7 anonim válasza:
Álmodozz még pár évtizedet, majd a nyugdíjas klubban összejön valami! :De
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!