Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Grinderen és a Planetromeon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Grinderen és a Planetromeon kívül milyen társkereső oldalak és appok vannak?

Figyelt kérdés
A Tindert próbáltam már, 99+ lájkot jelzett 3 óra után, de nem volt matchem ennek ellenére :D
2021. dec. 20. 14:02
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Illetve volt néhány matchem, de ilyen nyitó üzenetek érkeztek:

"Szia, melyik az a szoba ahol szívesen szétdugatod magad velem?"

"Szia, nagyon jól állna rajtad a harisnya"

"Szia, nagyon jó képű vagy, szívesen ráélveznék az arcodra"

"Szia, szopsz autóban?"

2021. dec. 20. 14:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a mátrixban. Sajnos mindenhol ez a színvonal van, ami nem az appok hibája. Egyszerűen ez a szint kis hazánkban. :(
2021. dec. 20. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kitartó és annyi. Meg nem kell mindig ezzel foglalkozni, egyszerűen élvezd az életet, aztán annyi. Majd találsz egy hozzád hasonló gondolkodásút és boldog leszel. Többit meg fosd le és kukázd. Teljesen felesleges ezen megterlődni. Csak legyél türelmes és kitartó, azt ne várd, hogy rögtön megtalálod azt, akit tényleg keresel. Ez csak álomvilág.
2021. dec. 20. 14:50
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Hogy ilyeneket írnak ne foglalkozz vele,

Válaszolj nyugodtan

Pl:nálam kicsit magasabban van a léc, tudsz kultúráltabban ismerkedni?

Autóba? Szopni?

Akkor vacsorára előtte ne is számítsak? 😂

Ne feledd hogy te vagy a játék vezető, ettől még lehet ismerkedni velük.

Tudni kell kezelni őket!

Normális emberek ezek csak nem tudják hogy is kéne elkezdeni ismerkedni,

2021. dec. 20. 16:09
 5/19 A kérdező kommentje:
Azért azzal tudnék vitatkozni, hogy normális emberek, szerintem attól eléggé messze áll a hazai társkereső melegek nagy része :(
2021. dec. 20. 16:42
 6/19 anonim ***** válasza:
2021. dec. 20. 16:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hova mész ugyanez lesz a helyzet - kamusok és idióták hadserege. Azért van a balra húzás meg a törlés/tiltógomb hogy ha valaki nem szimpi akkor kiszelektálod. 100 beérkező megkeresésből talán lesz 1 értelmes is, de hát a netes ismerkedés már csak ilyen.
2021. dec. 20. 16:59
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Társat már nem is keres senki, legalábbis én már senkinek sem tudom elhinni.Mondani mindent lehet, aztán előjön az "extra" igény, vagy sokan még az ex után pityognak.

Erős fantázia, vagy csoda kell,hogy társat találjunk.

2021. dec. 20. 18:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tinderen nem olyan rossz a helyzet, meg romeon se.
2021. dec. 20. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A romeo hányadék színvonal. Minden társkereső közt még talán a Tinder az, ahol van esély normálisabb emberekkel találkozni, de ez az esély is alig pár százalék, és ott alapból sokkal kevesebben vannak.
2021. dec. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!