Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vízilabdás Srácok! Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízilabdás Srácok! Volt már olyan alkalom, hogy csak a ti csapatotok volt az egész uszoda területén, és meztelenül használtátok a medencét?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori h meleg srácok vizilabdáznak? Gondolom gyakori, hogy látjátok egymást teljesen meztelen.

23F

2021. dec. 17. 11:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 30-as azaz 19:44 hozzászóló: Iszom a szavaid.

( Én vagyok a mai 14:30-as és 14:22-es és a tegnapi 18:03-as stb. )

2021. dec. 23. 20:21
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

20:21-es hozzászólásomra kiegészítésem :

Bocsi, ugyan a teljesség igénye nélküli felsorolás, de nem akartam kihagyni hogy a mai 10:37-es is én voltam.

2021. dec. 23. 20:28
 33/44 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam volna, hogy elindítok a kérdésemmel egy ilyen válasz lavinát. Egyébként én is nagyon szégyenlős voltam, amíg nem kerültem kollégiumba, ahol egymás előtt zuhanyoztunk, és a szoba többsége meztelen aludt.

Lehet hogy előbb-utóbb tényleg bevezetik a meztelen edzést. Szerintetek se volna rossz?

2021. dec. 24. 16:51
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Az alkérdésre válaszolva: vannak meleg vízilabdások, de ahogy előttem már valaki mondta, a sportvilágban ezt nem lehet nyilvánosan vállalni.

Van, akiről azért nagyjából mindenki tudja, de ez sosem téma.

2021. dec. 26. 14:10
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

nem is kehet téma, de egymás közt is max sejtés lehet, mert különben még aznap repül. bizony ... tény ami tény, ez van. és tapasztalatból írom! volt olyan válogatott, aki megvárta, míg az egész pályafutásának vége, és már csak 30 éves korában mert egyáltalán meleg lenni. addig szigorúan semmi, mert a legkisebb pletyka is a karrierjébe került volna.

nehéz ügy ez az élsportban.

2021. dec. 26. 19:14
 36/44 anonim ***** válasza:
2021. dec. 26. 19:56
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
sztem is el kellene határozni végre és bevezetni. nem olyan nagy gond ez.
2021. dec. 29. 02:18
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező igazad van! Írhatsz privátba.
2022. jan. 1. 20:11
 39/44 anonim ***** válasza:
88%

Tölünk nyugatabbra léteznek olyan nyilvános uszodák, ahol meghatározott napokon / idöben lehetséges

meztelennek lenni, de mindenkinek. Aki akar megy, aki nem akar, nem megy. Ès nem kötelezö jelleggel. Tehát kukkolók is vannak rendesen. Idönként , ha olyan városban járok, akkor én is megyek meztelenül úszni, nincs is annál jobb :-)

2022. jan. 4. 00:06
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

én is vizilabdáztam és a többség simán pucéran zuhanyzott meg járt az öltözőben

nem vágták, hogy meleg vagyok, nézelődtem amennyit akartam :) voltak szép darabok

2022. jan. 4. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!