Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak kíméletesen a pasival, aki nekem adta a szüzességét, viszont az első alkalom után rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak?
33 éves aktív vagyok, ismerkedtem egy 21 éves egyetemista passzív sráccal, kimondottan párkapcsolatot keresett, merthogy csak párkapcsolatban akarja elveszíteni a szüzességét.
Online nagyon szimpatikus volt, élőben randiztunk 2 órán keresztül, szóval belementem a párkapcsolat dologba.
A hétvégét együtt töltöttük, elvettem a szüzességét, viszont az egész együtt töltött hétvége alatt rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak személyiségben, a kor miatt más életszakaszban is vagyunk, ráadásul ő még mesterszakra is akar menni, én meg már dolgozok egy ideje.
Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne bántsam meg, és, hogy ne érezze magát átverve?
Ha a segge kellett, akkor legyél korrekt és állj elé és mondd el ezt neki.
Legalább a srác tudja, ezentúl kivel kezdjen el bármit is.
Néhány óra alatt az ember eleve nem tudja eldönteni, akar-e valakit párkapcsolatra. Ahhoz kb. hetek kellenek.
Te is jó éretlen vagy, kérdező, akkor is, ha harmincas vagy.
Remélem tudod hogy ez nagyon szarul fog esni neki. Vagyis nekem biztos szarul esne.
Valakinek odaadom a szüzességem, kapcsolatban, erre ahogy meg is volt, szakítani akar velem..
Hu, ez most felidegesített, inkább nem is írok semmit..
Gondold át azért mégegyszer, légyszíves!
Ezt már cs*szheted, szép kis elsö tapssztalatot adsz/adtál szerencsétlen srácnak. Lehetett volna benned annyi, hogy ha már te vagy az idösebb akkor nem a farkaddal gondolkodsz hanem az eszeddel és felnöttként viselkedsz. Az ilyenek miatt van annyi negatív hozzáállásu ember itt. Nagy kapcsolatot ígértek aztán az elsö szex után csá. Megvan a skalp a többi már nem érdekes.
Lehet bunkó vagyok, de a leirtak alapján ez vagy...
Tudtad hogy komoly kapcsolatot akar, nem csak egy kalandot. El is hitetted vele hogy van rá esély, mert belement veled a szexbe. Igaz ö is hibás, dehát fiatal, naív még.
Még ha nem is így akartad, és nem akartál rosdzat neki ennél több eszed is lehetett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!