Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szakítsak kíméletesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak kíméletesen a pasival, aki nekem adta a szüzességét, viszont az első alkalom után rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak?

Figyelt kérdés

33 éves aktív vagyok, ismerkedtem egy 21 éves egyetemista passzív sráccal, kimondottan párkapcsolatot keresett, merthogy csak párkapcsolatban akarja elveszíteni a szüzességét.

Online nagyon szimpatikus volt, élőben randiztunk 2 órán keresztül, szóval belementem a párkapcsolat dologba.

A hétvégét együtt töltöttük, elvettem a szüzességét, viszont az egész együtt töltött hétvége alatt rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak személyiségben, a kor miatt más életszakaszban is vagyunk, ráadásul ő még mesterszakra is akar menni, én meg már dolgozok egy ideje.

Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne bántsam meg, és, hogy ne érezze magát átverve?

2021. okt. 29. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem fogsz jól kijönni már úgyse. Tudtad előre is ezeket, persze könnyen jött, nem lehetett kihagyni... Voltam ilyen helyzetben, tette a szépet, és még csak nem is rövid ideig, amíg sor került rá. A magyarázkodás szerintem fölösleges, minél hamarabb megmondani, hogy bocsi tévedtél, és eltűnni az életéből, hogy legyen esélye egy normális embert találni.
2021. okt. 29. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló. Az ha ad neki egy hónapot nem jó, mert közben a srác többet fog érezni iránta, így még rosszabb lesz neki a szakítás.

Kérdező ezt bizony te cseszted el. Egy hétvége alatt nemszabadott volna egyből párkapcsolatként kezelni a helyzetet.

Viszont a srác is hibás. 2-3 nap alatt egyből oda tette a seggét. 21 évesen neki is lehetne annyi esze, hogy ennyi idő alatt még csak nem is ismerik egymást, nemhogy egyből párkapcsolatban vannak.

2021. okt. 30. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen tiltsd le mindenhol, az a legjobb szakítás
2021. okt. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!