Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak kíméletesen a pasival, aki nekem adta a szüzességét, viszont az első alkalom után rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak?
33 éves aktív vagyok, ismerkedtem egy 21 éves egyetemista passzív sráccal, kimondottan párkapcsolatot keresett, merthogy csak párkapcsolatban akarja elveszíteni a szüzességét.
Online nagyon szimpatikus volt, élőben randiztunk 2 órán keresztül, szóval belementem a párkapcsolat dologba.
A hétvégét együtt töltöttük, elvettem a szüzességét, viszont az egész együtt töltött hétvége alatt rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak személyiségben, a kor miatt más életszakaszban is vagyunk, ráadásul ő még mesterszakra is akar menni, én meg már dolgozok egy ideje.
Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne bántsam meg, és, hogy ne érezze magát átverve?
5-ös válaszoló. Az ha ad neki egy hónapot nem jó, mert közben a srác többet fog érezni iránta, így még rosszabb lesz neki a szakítás.
Kérdező ezt bizony te cseszted el. Egy hétvége alatt nemszabadott volna egyből párkapcsolatként kezelni a helyzetet.
Viszont a srác is hibás. 2-3 nap alatt egyből oda tette a seggét. 21 évesen neki is lehetne annyi esze, hogy ennyi idő alatt még csak nem is ismerik egymást, nemhogy egyből párkapcsolatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!