Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első alkalom a párommal, mit tegyek, hogy ne izguljak?
Figyelt kérdés
3 hete, hogy összejöttünk a párommal, sok-sok randi után holnap lesz az első alkalom, hogy délután nála leszünk, és valószínűsítem, hogy le fogunk feküdni (legalább is nagyon remélem), tudja, hogy nekem az első lesz, viszont nagyon izgulok :D
Hogyan ne izguljam túl az eseményt?
19/passzív
2021. máj. 31. 16:20
1/11 anonim válasza:
Erre nincs recept.
Örülj, hogy igényes vagy, és a pároddal történik, nem valami alkalmiban.
Ha muszáj, dobj be egy felest :)
2/11 anonim válasza:
Ellőtte azért alaposan fosd ki magad.
3/11 anonim válasza:
Izgulásra nincs semmi, max beversz 1-2 flest mert az ellazit
4/11 anonim válasza:
Nekem ma volt. Ugyanígy izgultam. 5 altatót szedtem be este, másképp mosott szar lettem volna ma. Kár volt izgulni, elég jó volt. Nagyon élveztem minden percét.
7/11 anonim válasza:
Be ne vegye senkik, amit 7. ír...
8/11 anonim válasza:
1 szem nyugtató vagy altató nem okoz függőséget. Ha nagyon rástresszel csak rosszabb lesz a hangulat. Segíteni próbáltam.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen :-)
2021. jún. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!