Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vízilabdás Srácok! Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízilabdás Srácok! Volt már olyan alkalom, hogy csak a ti csapatotok volt az egész uszoda területén, és meztelenül használtátok a medencét?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori h meleg srácok vizilabdáznak? Gondolom gyakori, hogy látjátok egymást teljesen meztelen.

23F

2021. dec. 17. 11:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
88%

Ebből látszik, hogy nem láttál még életbe öltözés, tusolás közben mai viziladás srácokat, de nem csak mai, 20 évvel ezelőttire is pont annyira igaz, mondom ezt több mint 20 év megfigyeléséből. Vagy tusolni se mennek vagy, ha mennek akkor is fürdő nadrágba. Átöltözni meg törölközővel körbe tekerve (fiú/férfi öltözőbe) vagy, ha van rá lehetőség külön fülkébe vagy akár bemegy a wc fülképbe. Nem azt mondom, hogy mindig minden csapatra ez igaz. Azt mondanám hogy leginkább a tinédzser korúakra igaz ez. Vagyis legvalószínűbb, hogy akkor a legszemérmesebb, ha tinédzser korú. Minél idősebb annál kevésbé valószínű hogy erőssen szemérmes. Ha még nincs tinédzser korú akkor is valószínűbb hogy szemérmes mintha idősebb lenne.

Arról, hogy újra bevezetnéd ami erről közvetlen szemtanúja voltam, pár esemény:

Volt olyan vízilabda meccs, amibe idegen csapatok más országokból is jöttek. A meccs végén, amikor tusolásra került a sor, volt olyan 2 vizipólós testvér akinek az apja is ment tusolni a többi viziladásokkal is. Az apjuk leparancsolta róluk a fürdő nadrágot (mármint a 2 fiáról). Mennyire akarták levenni? Semennyire. Végül nagy nehezen levették nagy szégyenlősen, égve a csapattársaik előtt akik maradtak fürdő nadrágba, bár nem szólt a többi semmit valószínűleg az apjuk jelenléte miatt nem (bár ha meg nem lett volna ott az apjuk akkor meg nem lett volna ok-okozati viszony sem hogy szóljanak ezért).

Egyébként van olyan esztrém szemérmes srác is, hogy még azt se engedi hogy meglássák, hogy van ott csomagja a lába között fürdőnadrágon keresztül sem. Ennél egy szinttel kevésbé szemérmes, ha a tusolóba már nem takargatja, de szigorúan fürdő nadrágon keresztül. Vagyis előre lelőttem a meglepetést, hogy már azt hinnéd (bár én nem hinném már, tapasztalatból) hogy látod csupaszon mert leveszi a fürdő nadrágot, akkor látod hogy van alatta egy másik, egy kisebb, egy fecske fürdőnaci. (A zuhanyzóba veszi le arról beszélek.) Ennél még egy szinttel kevésbé szemérmes, hogy a másik fürdőnacit az uszoda területén is fel/le veszi. Ennél még egy szinttel kevésbé szemérmes, hogy nincs is másik fürdőnaci csak az a fecske és valamennyire látszik a csomagja azon keresztül végig. Persze kihagytam mert ez már nem is viziladás kategóraia, hogy még olyan hiper szemérmes srác is van (ilyet ismerek), hogy még a felsőtestére is szemérmes, ezért még strandra se megy. Az igaz hogy akkora csöcsei vannak fiú létére, hogy egyes nőknek sincs akkora és elég elhízott is. Ellenben olyanról is tudok aki viszont sovány és nincs semmi kirívó és ugyanennyire szemérmes fiú létére. Bár ez a másik extrém véglet, nem azt mondom hogy ez az általános.

A másik véglet az volt viziladás srác a néző téren öltözött át, kamasz korú még el se fordult meg semmit se takart, nem is sietett, ott lazán egy szál f*szba. Bár az olyan csapat volt, hogy a többiek meg össze vissza öltöztek át, többnyire a füves részen a kazánház mögött, nem "kirakatba". A tusoláskor egy tusoló alatt egyszerre legalább 2-en, ott lökdösték egymást hogy 5-en is próbáltak lenni egy tusoló alatt, mind meztelen a ffi zuhanyzóba. Meg volt srác amelyik verte magának, néhányuknak állt amelyik nézte meg helikopterezett, azért nem szexfim volt, de majdnem az élőbe. Egyébként az orosz csapat volt. Egyedül én mertem bemenni akkor a ffi zuhanyzóba aki nem csapattag, volt egy ember még aki majdnem bement, de kihátrált a szekunder szégyenérzettől elvörösödve.

Ez nem kimondottan egyénfüggő, hanem csapatfüggő is, hogy mennyire szemérmesek. Olyan csapat is van ahol vegyesen van melyik mennyire szégyenlős, mennyire takarja magát vagy nem. Olyat is láttam, hogy olyan csapat ahol mindenki nagyon szemérmes dupla fürdőnaci többüknél (nem mindnél azért, szóval lehetne fokozni). Volt egy kivétel, levette, bár ez eléggé meglepett mert ez ellentmond a több mint 20 évnyi látottaknak,( kamasz korúak). Azonban ez se tartott sokáig, úgy értem hogy egyszeri alkalom volt, mert a többi srác azt nézte, ott provokálták, bár vevő volt rá, ő meg produkálta magát, de aztán soha többet.

Habár olyan is volt az évek során, másik extrém szemérmes csapat a meleg vizes részbe nagyon nem volt más, meg akkor is tél volt, kinti rész, sötét is. Levették a fürdőnacit többük, egy kicsit fütyiztek, kicsit nudiztak meg rántottak is egy párat. Bár ez ilyen felelsz vagy mersz féle játék volt, nem innen indult, csak ebbe torkollott.

2021. dec. 21. 13:10
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
13:10-es a közvetlen előttire azaz 10-esre reagálva írtam.
2021. dec. 21. 13:11
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

"Arról, hogy újra bevezetnéd ami erről közvetlen szemtanúja voltam, pár esemény:"

Most nézem vissza, nem vettem be a fogalmazás gátlót.

Ezt akartam írni : "Arról, hogy újra bevezetnéd ami erről eszembe jutott és közvetlen szemtanúja voltam, pár esemény"

2021. dec. 21. 13:29
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

11

azért ez így nem igaz. bár az egészet nem olvastam még el, de rögtön kiütötte vmi a szemem, mert ezzel engem is meghazudtolsz.

én is vizilabdáztam, és annyi az észrevételem, hogy való igaz, vidéken, kisebb klubokban ezerszer gátlásosabbak a fiúk, én magam is meglepődtem, mikor mentünk vidéki meccsekre, az ottaniak már-már beteges módon nem akartak tusolni, öltözni, akár a vizes nadrágra is felvették a farmert. szóval igen, van egy ilyen oldala is. és ránk néztek hülyén, mert mi persze ott is ugyanúgy hoztuk a formánkat ...

de budapesti, nagyobb egyesületeknél döntően azt tapasztaltam h sokkal kevésbé létezik ez a szégyenlősség, egyszerűen "a nagyok" nem tolerálják, és az ilyeneket szétszivatják, amíg nem tér észhez úgymond.

pl mi rendszeresen eltömtük a lefolyót a tusolóban, és a felgyülemlett kb 10 cm magas vízben csúszkáltunk meg fociztunk a tusfürdős flakonnal, természetesen egy szál farokban. eszünkbe se jutott h ruhában tusoljunk. és igen, tizenévesen.

aztán olyan is volt, aki poénból vagy fogadásból átment a csajokhoz egy szál pöcsben és kíváncsian vártuk a reakciót, persze nagy röhögés lett mindig. ez is tizenévesen.

aztán az egy következő fokozat, és valóban ez már talán kevesebb egyesületre jellemző, h együtt vertük edzések után ... versenyre, hol a csempére ki tudja magasabbra, hol ki élvez el előbb, egy sor hülyeséget kitaláltunk. és pl a mi csapatunkban összesen egyetlen srác volt, aki mindig kimaradt az ilyenekből, merthogy ehhez túl szégyenlős volt, de azért tusolni ő is tusolt.

nem, más nem volt, az már tényleg bu-ulás lett volna, de a közös verés belefért, és mellesleg abszolút rutinszerű volt.

úgyhogy összegezve én azt mondanám h iszonyú helyfüggő, aztán egyesületfüggő és még csapatfüggő is. a mi 16 éves csapatunk messze az egyik legborzasztóbb volt ilyen értelemben, mi minden létező állatságban benne voltunk (nyári vagy téli edzőtáborok alatt főleg).

és a fő kérdésre válaszolva:

kb kizárt. volt rá példa, de mondhatni finoman kiutálták a többiek, és magától ment el. élsportban nem megtűrt a melegség. aztán ha csak úgy hobbyként jár vki, az is más nyilván. mondjuk én személy szerint nem utáltam volna ki meg nem zavart, de el kell ismerni, kicsit necces helyzet egy meleg sráccal verni együtt, mikor tudom h nem igazán semleges neki a látvány. szal fene tudja ... rajta kívül egy olyanról tudok, akiről utólag derült ki, de azért akkor is elég titkzatosan, csak úgy pletyaszinten.

2021. dec. 21. 14:19
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

"A másik véglet az volt viziladás srác a néző téren öltözött át, kamasz korú még el se fordult meg semmit se takart, nem is sietett, ott lazán egy szál f*szba."

igen, ilyen nálunk is volt. nem egy helyen voltunk véletlenül? :)

volt egy 15 éves srác, az nem tökölt, a lelátón a tömegben levette a nadrágját és felvette a fürdőnadrágot, mert késve érkezett és másodperceken múlt h be tud-e még lépni. úgyhogy sztem simán csak nem is gondolt semmire, csak gyorsan átöltözött, csajoknak volt egy jó napjuk :) az a vicc h ezen kívül viszonylag szégyenlősebb volt, de ekkor mégis elfelejtette és megtette.

2021. dec. 21. 14:26
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
igen, az oroszok és ukránok nagyon állatok tudnak lenni. egy részük extrém szemérmes, de mindig van pár, aki helikopterezik akár a szálloda folyosóján is, és hasonlók. igazából bírtam az ilyen típust.
2021. dec. 21. 14:32
 17/44 anonim ***** válasza:
85%

"azért ez így nem igaz. bár az egészet nem olvastam még el, de rögtön kiütötte vmi a szemem, mert ezzel engem is meghazudtolsz."

Akkor olvasd végig.

"úgyhogy összegezve én azt mondanám h iszonyú helyfüggő, aztán egyesületfüggő és még csapatfüggő is"

Lehet szőrözni rajta, meg tudom lehet így vagy úgy belekötni, de véletlenül pont nem erre vonatkozik ez amit pont én írtam? Saját magamtól idézve : "Ez nem kimondottan egyénfüggő, hanem csapatfüggő is, hogy mennyire szemérmesek."

Ezek szerint nem jött át, bár utólag visszanézve nem a legjobban fogalmaztam meg, de ha még el se olvasod és úgy alkotsz véleményt akkor persze hogy hülyeség jön ki. Továbbá meg az a 10-es válaszolóra volt reflektálás első sorban.

A lényeget mindenkinek le kellene vonnia amire utalni akartam : ÁÁÁ senki, egyetlen srác, egyetlen szülő, egyetlen ember se most se a múltba se a teljes jövőt nézve szó nélkül belemenne abba amit a 10-es írt, persze hogyne. Nagyon életszerű.

2021. dec. 21. 15:34
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

oké, elsiettem, igen. utána már láttam. csak hirtelen soknak tűnt :)

amit a 10-es írt, na igen, ehhez máshol kellene élnünk, pedig alapjában egy teljesen jó és egészséges ötlet. én is vallom azt h segít még a személyiségfejlődésben is, mert ezerszer rosszabb, mit ma sokan művelnek, h még a saját haverjaik előtt se mernek levetkőzni és képes haza menni az összeizzadt edzőcuccában. szóval nagyon konzervatívak vagyunk, tehát tuti nem lesz semmi ilyesmi, de ha lenne, én abszolút támogatnám.

2021. dec. 21. 18:00
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

tudod miről lenne érdemes még volt pólósok, úszók véleményét kérni így anonim? bár ... sztem anonim se mernék, pedig jó téma.

a masszőrök "alkotása", és szintén már az élsportban van sztem ilyen, de hát nem semmi alakokkal találkoztam főleg edzőtáborokban és versenyeken, de ez nem csak nálunk, más országokból is láttam olyan esetet h alig hittem a szememnek :) és mégis ...

nálatok?

2021. dec. 21. 18:11
 20/44 anonim ***** válasza:
84%

Ismét a 13:10-as azaz 11-es vagyok.

18:00:

Azért összeizzadt edző ruháról nemigen lehet beszélni lévén hogy az úszó medence vizével érintkezve ezt a hatást kioltja a vízben levés ténye. Edző termekben való edzések esetén az megint más kérdés, ott lehet ilyen eset, de nem arról volt szó. Viszont csak, hogy mondjak ez ellen is leleményes fiatalokat oda pedig visznek úszó nacit a tusolás végett egyes tinik, de az megint más kérdés, most nem arról van szó.

Meg hogy tusol/nem tusol viziladás még ott sincs egységesség hogyha szégyenlős akkor nem tusol, pont hogy úszógatyába teszi ezt ha szégyenlős. Több kombinációba láttam már (tusolnak meztelen mindannyian; egyesek tusolnak gatyába a többiek sehogy; valahogy kollektívan eldöntik hogy tusoljanak e vagy nem stb.)

"amit a 10-es írt, na igen, ehhez máshol kellene élnünk, pedig alapjában egy teljesen jó és egészséges ötlet."

Ez nem igaz. Kiválogatott emberekre még akár működhetne is, de az emberek túlnyomó részére nem igazán. Feszültséget keltene az amit a 10-es írt, túl kiegyensúlyozatlan hogy a fiúk teljesen meztelen a lányok meg a szokásos fürdő ruhába. Nem teljesen pontosan fogalmazva, de mondjuk hogy a nudista közösség irányelve szerint olyan hogy ruhátlanul kell ott lenni, nincs kikötve olyan kitét amit a 10-es írt. Persze vannak még kitétek, de az messze van attól. Fényképezni se lehet egy nudista helyen, legalábbis ez az alapértelmezett. Ez alól is van kivétel, azt kell belátni, hogy az megint egy szűkített rétege a nudistáknak ahol lehet fényképezni is. Sokkal bővebb halmaz azon emberek akik nem nudisták, még akik nudisták is azok is élnek nem nudista szabályokkal olyan környezetbe, de fordítva nem igaz.

Továbbá arról nem is beszélve, hogy -főleg kamaszoknál- kiben milyen mentális problémát okozna, ha csak úgy ad hoc módon megkövetelnéd, hogy márpedig meztelenül kell lenned mindeki előtt órákig. Olyannak aki nem ehhez szokott. Itt se azt mondom hogy mindeképpen mindenkire mentálisan káros lenne, mivel minden ember egyedi. Viszont azt kijelenteni amit te is meg a 10-es is mondott, hogy csakis előnyös lenne az sem igaz.

2021. dec. 21. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!