Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom bevallotta nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bevallotta nekem hogy homoszexuális, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt, tegnap egy kicsit kieresztettük a gőzt, piáltunk. Én úgy vagyok vele hogy részeg ember őszinte ember, és részegen elmondta nekem hogy homoszexuális. Nem tudtam hova tenni, azt se tudtam hogy köpjek vagy nyeljek. Majd mondta, hogy mint engem lányt nagyon vonzónak tart szóval lehet biszexuális, ő se tudja. Konkrétan úgy érzem magam mint akinek a nyakába öntöttek egy liter forró vizet.

2021. dec. 15. 20:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem meleg hanem biszex és úgy tűnik kezd most a melegebb oldal felé billenni. Oka van piásan miért nyögte ezt ki - kezdeni akar pasikkal is.
2021. dec. 15. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Biszexuális és a fiúk felé húz, így szakítottunk.
2021. dec. 15. 23:39
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Ne menj hozzá senkihez. Ott ugyanis meg kell fogadnod, hogy mellette leszel mindig: "Egészségben, betegségben...." Ha szakítasz vele, nem is szeretted őt igazán.
2021. dec. 15. 23:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Ő ragaszkodott a szakításhoz mondván, hogy nem vonzódik hozzám. Ezek után még én vagyok a rossz? :D
2021. dec. 16. 00:08
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

"nagyon vonzónak tart szóval lehet biszexuális,"

VS.

"Ő ragaszkodott a szakításhoz mondván, hogy nem vonzódik hozzám. "

Most akkor mi az igazság? :)

2021. dec. 16. 00:31
 16/21 A kérdező kommentje:
En is szeretnem tudni mert ez a ket mondat egy ora elteressel szuletett meg az o szajabol :Ddddd
2021. dec. 16. 01:10
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Mikor régen meséltem a barátnőmnek a régi fiús kalandjaimról, csak még jobban megszeretett :D Mára a feleségem :) Nálunk ez pont fordítva működött :) Azóta sem voltam fiúval, mert 20 millióból 1, ha bejön nekem, a lányok pedig maximálisan vonzanak :)

#13-as és #15-ös voltam.

2021. dec. 16. 08:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez mindenképpen elég fura, most vagy bejössz neki vagy nem a 2 együtt nem megy. Plusz akkor ha jól sejtem részegen szakított veled?
2021. dec. 16. 09:39
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Meleg, enyhén bi. Ennyi. Miért nem kérdezted meg miért kelletél neki?

"A barátom bevallotta nekem hogy homoszexuális, mit tegyek?"

Ő szakított veled, így mit tehetnél. Én alapból szakítottam volna ezek után.

2021. dec. 17. 01:27
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Fogadd el!
2021. dec. 17. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!