Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell kondiban barátkozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kondiban barátkozni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kicsit lehet bugyuta kerdes es, de hogyan kell beszelgetni meg ismerkedni a kondiban? Nem feltetlen palizni akarok, csak egy ideig egy haverommal jartam aki mar nem jon es neha tok uncsi meg szivessen interaktalnek masokkal, de nem tudom hogyan kell beszegetest kezdemenyezni ,vmi tipp?

2021. dec. 13. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy máshol. Ha nem tudsz beszélgetést kezdeményezni, akkor vonulj ki egy barlangba, és élj ott.
2021. dec. 13. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Kérj segítséget, hogy hogy használd a felszereléseket.

Az ismerkedéssel óvatosan - persze lehet, de tartsd tiszteletben, hogy sokan csak edzeni járnak, ne akadályozd őket.

Én is inkább váltottam egy csak női edzőteremre, mert hiába utasítottam vissza finoman másokat, nem akarták elfogadni

2021. dec. 13. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
felveszel vm jó feszülős gatyót , ha uni vagy affektálva dobálod a feneked a kiszemelt előtt, ha aktív vagy, akkor a feszülős gatya alá ne vegyél semmit, egyszerűen felállítod hogy kidomborodjon a kárszeged, na akkor bemésza zuhanyzóba,biztos követni fog akinek ez a kis bemutatód tetszett és a többi rajtatok múlik
2021. dec. 13. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

A szűk ruházat és a kidomborodó farok jó ötlet valóban.

Kéresd magad kicsit.

Ha bejössz valakinek akkor látni fogod rajta.

2021. dec. 14. 04:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Pesten laksz Tinderen keresd meg a sportmániást. :D Aki használt életében Tindert, szerintem tudja kiről beszélek. 27 éves, olyan arcra mint a fiatal Matt Damon, aktív, de csak szintén sportos alkatúakkal beszél. Engem visszajelölt, aztán nem volt hajlandó írni. :D
2021. dec. 14. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!