Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiúk! Szempont hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk! Szempont hogy a partnered oltott-e?

Figyelt kérdés
Én aktív vagyok és mivel elég sok srác ír ezt én pl kikötöttem. Van aki ezen kiakad. Csak azt nem értem miért? Hisz szívem joga dönteni arról is hogy gumit húzok-e vagy sem.(Persze a másik félnek is hogy úgy jó-e vagy sem) Ha ott dönthetek az egészségemről az oltásban miért ne lenne jogom csak olyannal szexelni aki oltott?
2021. dec. 11. 12:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

"Azonban szerintem a tudományban el kell dönteni hisz-e vagy sem. "

Számomra már maga ez a mondat vicc. A tudomány az nem vallás, hanem a realitás. Ez nem hit kérdése, hanem arról van szó, hogy ki mennyire képes elfogadni a valóságot, ahelyett, hogy álomvilágban vergődik és majd azt gondolja, hogy a nyomorúságos élete jobb lesz a halál után.(amiután nincs semmi.) :D Az emberek butítását kéne befejezni és átszervezni az oktatást. Na majd akkor nem lesz több oltás ellenes, meg rinyáló, hiszis lúzerek.

2021. dec. 13. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
11 es vagyok és akkor sem értem. ha valaki nem oltatja be magát az a saját dolga és nem te csinálod ki hanem ő dönt úgy hogy nem érzi, hogy szüksége lenne az oltásra. Ezért nem nagyon van értelme szelektálni eszerint válogatni partnert.
2021. dec. 14. 19:34
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Jobban bízok az immunrendszeremben, mint az oltásban. Ha valaki ez miatt nem foglalkozik velem, azért nem is kár.
2021. dec. 14. 21:02
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
Többen voltak ilyenek, mint te!!! Voltak...
2021. dec. 15. 01:40
 25/26 anonim ***** válasza:
11%
Látom hatott rátok az agymosás! Nem az a lényeg, hogy oltott, hanem,hogy egészséges legyen. Az oltás nem véd meg a fertőzéstől!!!
2021. dec. 15. 07:29
 26/26 anonim ***** válasza:
85%
Senki sem mondja, hogy megvéd a fertőzéstől... De a haláltól megvédhet! Nem véletlen, hogy l.gépeken sokkal több az oltatlan...
2021. dec. 16. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!