Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiúk! Szempont hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk! Szempont hogy a partnered oltott-e?

Figyelt kérdés
Én aktív vagyok és mivel elég sok srác ír ezt én pl kikötöttem. Van aki ezen kiakad. Csak azt nem értem miért? Hisz szívem joga dönteni arról is hogy gumit húzok-e vagy sem.(Persze a másik félnek is hogy úgy jó-e vagy sem) Ha ott dönthetek az egészségemről az oltásban miért ne lenne jogom csak olyannal szexelni aki oltott?
2021. dec. 11. 12:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
de ha oltott vagy mi bajod lesz ha olyannal vagy együtt aki nincsen beoltva ?
2021. dec. 11. 20:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen jogod van hozzá, nekem nem szempont, de én is oltva vagyok.
2021. dec. 11. 23:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#11 igen de egy cukorbeteg oltatlant én ki is tudok ezzel csinálni akár...például
2021. dec. 11. 23:51
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Ba vagy oltva. Mitől félsz? Félsz, hogy hogy egy oltatlantól elkapod a vírust?

Akkor mitől véd az oltásod?

Ugyanúgy fertőz egy oltott is.

2021. dec. 12. 08:18
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
#14 kedves fólia sisakos ! az otlás a súlyos lefolyású megbetegedéstől véd és nem az örökélet széruma. Az oltott is tud fertőzni, (lehet hogy észre se veszi, hogy beteg, mert tünettelen, avgy csak infulenzás tünetei vannak) de ezért kell mindenkinek beoltatnia magát, hogy amennyiben mégis egy oltott adná tovább a vírust, akkor mégse fog 4 hétre lélegeztetőn agonizálval megpusztulni a beoltott elszenvedő.
2021. dec. 12. 12:14
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Hát én beoltattam magam mert fontos számomra a saját egészségem, de ha valaki nem tett így, nem különösebben érdekel, hiszen magát védi vagy nem védi, nálam ez nem szempont. Igazából már nagyon kínosnak érzem tinderen is a “vaccinated” szövegeket.
2021. dec. 12. 20:31
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, mivel már nem tervezel párkapcsolatot, miért ne köthetnéd ki a partnertől, hogy ő is oltott legyen...
2021. dec. 13. 01:03
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

#15. Oké. Az öltött is tud fertőzni, illetve el is kaphatja. Ez tény. De ha el kapja, az, hogy oltottól, vagy oltatlantól kapja el, szerintem teljesen mindegy. Attól még ő elvileg védve van, rá ugyanúgy enyhén kellene, hogy hasson a vírus.

Vagy most mégiscsak oltással féltek, hogy valami komolyabb bajotok lesz? Akkor sok értelme van. Illene azt a fólia sisakot neked is levenni.

2021. dec. 13. 01:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a lepontozást, tényleg nem hasznos a kérdés megválaszolása azért, mert nem egyezik a te véleményeddel. 16-os voltam, lehet ezt is lepontozni XD
2021. dec. 13. 12:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem értem meg azokat akik nem oltakoznak. Kivételek vannak persze. Azonban szerintem a tudományban el kell dönteni hisz-e vagy sem. De nem akadtam ki. Mindenkit aki oltatlan megkérdezek miért az hátha meg tudom győzni arról, hogy máshogy van a valóság.

Azonban valóban nem akadtam ki rajta és nem tettem senkit emiatt bűnössé csak a saját egészségem érdekében kerülöm az oltatlan partnerrel való találkozót. Nem volt benne semmi bántó!

2021. dec. 13. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!