Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Dávid (Nagy Ő) bejön nektek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon lennék szívesen a lányok helyében..2021. dec. 7. 17:21
22/38 anonim válasza:
Nem mondom, jól néz ki alapjáraton, de valahogy nekem olyan egy sótlan, unalmas férfinak tunik(lehet csak a nagy ő műsor miatt gondolom így) , szóval teljesen hidegen hagy összességében, valószínűleg én is úgy hagynám ot.
23/38 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem 10/10-es, de azért az átlagnál jobb szerintem. Nálam kb. olyan 8-as, 8 és feles. Nem mondanám neki, hogy bocsi, de nem egymást keressük. :)
Azért nem olyan rossz, hogy hazaküldeném. :D
24/38 anonim válasza:
Hááát… nem rossz, de én csak alkalmi szexre tudnám elképzelni magammal.
26/38 A kérdező kommentje:
25/25 háát ha most lennék 16 is fantáziálnék róla :D
2021. dec. 9. 06:47
27/38 anonim válasza:
én sokat fantáziálok rá, milyen jó pasi már
28/38 anonim válasza:
Sokszor nem moshatott fogat, ha már ilyen idősen nem eredetiek a fogai.
29/38 anonim válasza:
Miből gondolod hogy nem eredetiek a fogai?
30/38 anonim válasza:
Nem csúnya, de engem nem fog meg benne semmi. A sportos alkat nem elég. 36 évesen nem kéne még ennyire öregnek tűnnie. Persze nem dobnám ki az ágyamból semmiképp, de nem is borulnék térdre, hogy micsoda pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!