Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lesz Nagy Ő az egyik kereskedelmi tv-n Tóth Dávid olimpikonnal. Ha a műsor mondjuk egy meleg Nagy Ő lenne jelentkeznétek? Másnak is bejön?
Nyilvánvalóan én egy olyan konextusban tettem fel a kérdést, ahol ez teljesen elfogadott lenne (utópisztikus értelemben)
Az ilyen válaszokat meg sosem értettem, ami nem a kérdésre reflektál... különösebben senkit nem érdekel szerintem, hogy szeretnél-e ilyen műsort vagy sem
Szerintem pont hogy nagy nézettsége lenne az elején
Hogy megbotránkozhassanak az emberek.
Mint a luxus feleségeknél.
Biztos nem jelentkeznék
De hogy is nézne ez ki
Egy aktív, és tíz passzív?
Lenne ott köpködés haj tű dobálás, totál ferde képet mutatna a melegekről.
Lenne kit gyűlölni, lehet mégis teszik műsorba jó ötletet attál nekik.
Biztos nem mennék.
Alaposan felméri előtte a TV csatorna mekkora nézettséget hozhatna, milyen formátumot kellene csinálniuk hogy a lehető legnagyobb nézettség legyen. Egyes valóságshow-kba, műsorokba direkt raknak melegeket, részben a melegeket megszólítani, részben konfliktusforrásként (sokszor direkt homofób szereplőket tesznek mellé), részben mert olyan "egzotikus" a gondolkodásmódjuk megjelenítése. A TV-nek egy valami számít: a nézettség.
Amúgy tényleg egy megrendezett valami, pojácát csinálsz magadból, s keveseknek sikerül utána eme ismertségét a médiavilágban pénzre váltani. Igaz eleve a műsorban történő szereplésért szép summát akasztanak (nincs fix összeg, kivel mennyiért tudnak megalkudni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!