Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenékmosásnál nem zavar hogy sz*rszagú lesz a kezetek?
:D
Jézus.. Te most mire gondolsz amúgy szex előtti tisztálkodásra, vagy szimplán a nagyvévére? Nem értem a kérdést, nekem szarás után a papír sem szokott legtöbbször szaros lenni, mert nem híg a széklet és ez az egészséges. Ha meg híg, akkor jól kitörlöm, abból sincs probléma, akkor sem lesz szaros a kezem. Ha meg az lenne szappanal jól megmosnám. Beöntésnél pedig addig csinálom a beöntést, amíg színtiszta nem lesz a víz és utána megmosom még szappannal.
2022. okt. 16. 01:11
19: Nekem sincs fényesre gyantázva te retardált : D Ha fél kiló szar beleragad akkor a záróizom problémáiddal kezdjél valamit. Nem tehetek róla, hogy neked nem tanították meg hogyan töröld ki a segged. Mit csinálsz ha épp nincs lehetőséged lezuhanyozni utána? Van hogy nehéz, de ki lehet azt törölni én pl. azért hordom a nedves kendőt mert az sokat segít ilyen esetekben. Ha meg kimosod a segged utána akkor a vízsugár kiviszi ha maradna is ott valami, és nem lesz szarszagú a kezed utána. Lehet úgy is csinálni ahogy te csinálod, sőt akár a szádon is szétkenheted meg a csempére is, a plafonra feldobhatod a darabokat hogy utána letakarítsd de minek? Most ettől nem leszel vagány csávó, hogy hú te aztán nem undorodsz tőle, mert nem is a ez a lényeg hanem hogy ha van jobb, higiénikusabb megoldás akkor a hülye aki nem azt választja. Aztán utána meg pislognak az ilyenek, hogy szarszagú a kezük : D De tudod mit, nehogy tanulj valami újat, akkor csináld úgy ahogy eddig. Legyen szarszagú a kezed, sikáld minden nap a kádat meg a lefolyót, felőlem meg is eheted a szarodat.
2022. okt. 16. 01:11
Aki nem úgy táplálkozik, hogy renyhe a bélmozgása és 3 naponta kihullik valami koppanó anális gyémántdarab, hanem normálisan eszi a rostos, apró magvas, zöldséges, gyümölcs héjas táplálékokat, annál bizony előfordul, hogy megszalad medvécske még kevésbé érett állapotban. Ilyenkor bizony a rektális szőrzettel erős kovalens kötést alakít ki.
Ki mondta agykombi, hogy ilyenkor a kezemmel csapatom a fekália darabokat a fürdőkádra? Azt írtam, hogy ahelyett, hogy fél órát törölgetném a sz*rt a seggemből mindenfelé kenve rajta, inkább odamegyek a kádhoz, teszek a kezemre fél kg. folyékony szappant és víz, az említett felületaktív anyag és a kezem segítségével lemosom róla.
2022. okt. 16. 03:20
Ha rendesen táplálkoznál és a különböző rostokat is megfelelő arányban vinnéd be a szervezetedbe akkor pont, hogy nem lenne állandóan ilyen ragacsos székleted, hanem megfelelő állagú lenne. : D
Ki mondta? Idézlek:
"a kezemre és a kádra is szoktak hullani ilyen darabok, miközben mosom." :D De ha ilyen okos vagy, akkor egészségedre csináld így. Nekünk akiknek megy enélkül, meg a könnyebb utat választjuk.
2022. okt. 16. 12:55
Az egészséges széklet továbbra is kemény, szilárd. De azért nem tégla kemény, de nem is túl képlékeny.
2022. okt. 17. 00:26
Kapcsolódó kérdések: