Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fenékmosásnál nem zavar hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenékmosásnál nem zavar hogy sz*rszagú lesz a kezetek? :D

Figyelt kérdés
Utána ti is megmossátok többször a kezeteket, hogy ne legyen büdi? :D Vagy hogy oldjátok meg? Arra az esetre gondolok, mikor nem lehet rendesen kitörölni.
2021. dec. 7. 16:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy a jó életbe csináljátok? Nem lehettek ilyen hülyék, hogy a kezetekkel kenitek a szart már bocsánat. Egyik, hogy én pl. előtte kitörlöm és úgy megyek a zuhany alá, nem full szaros seggel. A másik hogy ha törlöd ha nem,
2022. okt. 15. 11:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha törlöd, ha nem a seggmosást úgy kezded, hogy a vízsugárral kiöblíted alaposan, nem kezded a kezeddel kenni a szart. Nekem még egyszer sem lett szarszagú a kezem tőle.
2022. okt. 15. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
+1 az előzőnek, ezt a kérdést én is csodálkozva olvastam :D
2022. okt. 15. 14:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kitörlöm a kis popsimat a wc papírral, de vágjátok, van az az eset, amikor ilyen nyúlós, ragacsos krém, amely esetben a wc papír teljesen esélytelen. Ilyenkor általában gyorsan megunom odabattyogok a kádhoz, ráülök a szélére, nyomok a kezembe olyan 5 nagy pumpálás folyékony szappant, kinyitom a zuhanyt aztán rácsapatom a szappant a vízzel.

Munkahelyen, irodában már nehezebb eset. Ott menő esetben van nedves wc papírja az embernek. De ha az kevés, vagy nincs, akkor azt szoktam, hogy már úgy megyek be a fülkébe, hogy egy nagy adag wc papírba (kéztörlő még jobb, mert az nem málik) folyékony szappant nyomok + egy adagot csöpögősre vizezek és vegyszeres tisztítást alkalmazok :D.

2022. okt. 15. 16:53
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Ezt hogy csináljátok?

Segget csak fürdésnél mosok, és akkor sem lesz büdös a kezem. Sz.rás után megtörlöm papírral. Jól is néznénk ki, ha elkezdenék mosakodni...

2022. okt. 15. 18:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kitörlöm wc papírral, utána rázuhanyzok a fenekemre és csak utána szappanos kézzel. Utána négegyszer megmosom kezem, sosincs szaga
2022. okt. 15. 23:26
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Amikor valami rostosabbat eszek, amit nem emésztek meg rendesen, akkor a kezemre és a kádra is szoktak hullani ilyen darabok, miközben mosom. A biológiai létezésnek sajnos vannak ilyen negatívumai is. Én azt mondom, ez legyen a legnagyobb gond.

Nyilván sokkal higiénikusabb, ha fél napig a seggembe ragadva hordozom ezeket, mint hogy jól megmosom utána a kezem, meg kitakarítom a kádat meg a lefolyót. Nehogy véletlen a székletemmel érintkezzen a kezem!

Itt gyakorin amúgy elég sok az anál rajongó, ha már témánál vagyunk. Gondolkodtatok már, mi volt a végbélben előtte és az hova lett?

2022. okt. 15. 23:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, senki nem azt mondta hogy fél napig szaros seggel kell mászkálnod, egyszerűen arról van szó ha ki is törlöd mielőtt belépnél a kádba akkor nem hullanának szanaszét a szardarabok, és nem kéne a kezeddel szétkenni. Én teljesen megütköztem rajta, hogy emberek akik kimossák a seggüket nagy dolog után, mert úgy higiénikus hogy kicsit sem kulás, odáig nem jutnak el ha kitörölnék előtte vagy legalább jól lezuhanyoznák a seggüket mielőtt kézzel rásegítenek akkor nem lenne szaros a kezük sem. Vagy ehhez ilyen sok ész kell? Alapvetően otthon szoktam elmenni, szóval le tudok utána tusolni, ha mégsem úgy jönne ki a lépés és máshol kéne arra az esetre meg szoktam magamnál hordani nedves törlőkendőt. Még életemben nem kellett szardarabos seggel mászkálnom (mióta szobatiszta vagyok :D ), de a kezemet sem szaroztam össze, meg a kádba sem szartam bele zuhanynál hogy naponta sikálni kelljen. Akárhogy magyarázod ehhez amit írsz szerintem hülyének kell lenni, nem a biológiai létezés velejárója egyszerűen rosszul csinálod.
2022. okt. 16. 00:14
 19/25 anonim ***** válasza:
15%

Fogyimogyi, ha beleragad fél kiló kula a seggedbe, azt mivel törlöd ki? Nekem nincs fényesre gyantázva a popókám. Vágod azt, amikor letekersz 15 lap wc papírt, törölsz egyet és a tetejétől az aljáig ragacsos fekália van rajta, úgy, hogy még a kezedre is át akar mászni? Mit csináljak ilyenkor, használjak el három gurigát? Aztán a jegesmedvék meg megdöglenek.

Úriften, folyékony szappanos kézzel hozzá kell érnem a popómban lévő kaki maradványomhoz. Nagyon durva. Meg a macskám kakikáját is bekaparom, ha béna éppen, meg felszedem, ha kikaparja és ha lefosik a gyerek, azt is lemosom magamról.

NAGYON DURVA!

2022. okt. 16. 00:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy szar szagú, de még szaros sem volt. Nem kézzel túrjuk ki 😃

Víz kiviszi. Nem kell megfogni a szart.

2022. okt. 16. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!