Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenékmosásnál nem zavar hogy sz*rszagú lesz a kezetek? :D
Én kitörlöm a kis popsimat a wc papírral, de vágjátok, van az az eset, amikor ilyen nyúlós, ragacsos krém, amely esetben a wc papír teljesen esélytelen. Ilyenkor általában gyorsan megunom odabattyogok a kádhoz, ráülök a szélére, nyomok a kezembe olyan 5 nagy pumpálás folyékony szappant, kinyitom a zuhanyt aztán rácsapatom a szappant a vízzel.
Munkahelyen, irodában már nehezebb eset. Ott menő esetben van nedves wc papírja az embernek. De ha az kevés, vagy nincs, akkor azt szoktam, hogy már úgy megyek be a fülkébe, hogy egy nagy adag wc papírba (kéztörlő még jobb, mert az nem málik) folyékony szappant nyomok + egy adagot csöpögősre vizezek és vegyszeres tisztítást alkalmazok :D.
Ezt hogy csináljátok?
Segget csak fürdésnél mosok, és akkor sem lesz büdös a kezem. Sz.rás után megtörlöm papírral. Jól is néznénk ki, ha elkezdenék mosakodni...
Amikor valami rostosabbat eszek, amit nem emésztek meg rendesen, akkor a kezemre és a kádra is szoktak hullani ilyen darabok, miközben mosom. A biológiai létezésnek sajnos vannak ilyen negatívumai is. Én azt mondom, ez legyen a legnagyobb gond.
Nyilván sokkal higiénikusabb, ha fél napig a seggembe ragadva hordozom ezeket, mint hogy jól megmosom utána a kezem, meg kitakarítom a kádat meg a lefolyót. Nehogy véletlen a székletemmel érintkezzen a kezem!
Itt gyakorin amúgy elég sok az anál rajongó, ha már témánál vagyunk. Gondolkodtatok már, mi volt a végbélben előtte és az hova lett?
Fogyimogyi, ha beleragad fél kiló kula a seggedbe, azt mivel törlöd ki? Nekem nincs fényesre gyantázva a popókám. Vágod azt, amikor letekersz 15 lap wc papírt, törölsz egyet és a tetejétől az aljáig ragacsos fekália van rajta, úgy, hogy még a kezedre is át akar mászni? Mit csináljak ilyenkor, használjak el három gurigát? Aztán a jegesmedvék meg megdöglenek.
Úriften, folyékony szappanos kézzel hozzá kell érnem a popómban lévő kaki maradványomhoz. Nagyon durva. Meg a macskám kakikáját is bekaparom, ha béna éppen, meg felszedem, ha kikaparja és ha lefosik a gyerek, azt is lemosom magamról.
NAGYON DURVA!
Nem hogy szar szagú, de még szaros sem volt. Nem kézzel túrjuk ki 😃
Víz kiviszi. Nem kell megfogni a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!