Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok fiatal fiú miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Sok fiatal fiú miért nem borotválja a intim részeit elég gyakran?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 21:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

19.Nem állítom hogy teljesen csupasznak kell lennie egy férfinak.

20.Az hazugság hogy az előző generációk nem szőrtelenítettek.

-Az ókori Egyiptomiak gondosan ügyeltek rá hogy lehetőleg borotvált arccal járjanak.

2021. dec. 7. 22:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

De itt most nem az arc szőrtelenítéséről kérdeztél.

Arról hogy Egyiptomban mi volt, nagyon szűkösek az információink, de az elmúlt évszázadokról azért tudunk egyet s mást.

Az is érdekesség, hogy ma pl nyugaton a fiúk körében nem igazán menő a hónalj borotválása, sőt inkább ciki.

Csak nézz szét az amerikai fiúk/férfiak között.

2021. dec. 7. 22:47
 23/32 anonim ***** válasza:
90%
Én sem borotválom a hónaljam. :D Nem dzsungeles és jól áll, akkor minek borotvállnám. Szőrös a lábam is, mellkasom is igényesen, ezért k*rva hülyén nézne ki, ha pl leszedném a hónalj szőrt. De akkor is hülyén néznék ki, ha a mellkasszőrt szedném le, mert a lábam nagyon szőrös. Összképben így szép, nem pedig csupaszon.
2021. dec. 7. 22:52
 24/32 A kérdező kommentje:

22.Tényleg? Nyugaton a fiúk nem borotválják a hónaljukat?

Közép iskolában sok fiút láttam az öltözőben félmeztelenül de szinte mindegyiknek borotvált volt a hónalja.Sőt sok hetero fiú arról beszélt hogy gyantázzák a farkukat.

2021. dec. 7. 23:15
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem állítom hogy teljesen csupasznak kell lennie egy férfinak."

NEM ez volt az írás lényege, hogy teljesen csupasz vagy nem teljesen csupasz, hanem az, hogy MINDENKINEK MÁS ÁLL JÓL és ez így oké. Tökéletes példa erre a 23-as válaszoló (pacsi neki ;)).

"Az hazugság hogy az előző generációk nem szőrtelenítettek."

Háááááát, ... :))) A szüleink generációjára a '70-es '80-as években nem éppen erről volt ismert, pláne a nagyszüleink az '50-es '60-as években. A '80-as években még javában szőrösek voltak az emberek mindenhol, egyáltalán nem volt divat a szőrtelenítés (még a női lábakon sem, szőrös láb + nejlonharisnya + kis kosztüm kombó), nem hogy még a nemi szerveken. Az előző generációkban még javában a Chewbacca stílus volt a menő. Ékes bizonyíték erre a '80-as évekbeli erotikus kártyanaptárak vagy fali poszterek.

2021. dec. 8. 12:32
 26/32 anonim ***** válasza:
81%

Hagyományosan nagyon prűd volt az európai kultúra elmúlt 1000 éve. Nem szőrtelenítettek, mivel kimondottan ciki volt a szexualitás témája 1960 előtt.

A szexuális forradalom nálunk a hippi korszakkal indult, törvényszerű volt hogy divatba jött az érintetlen természetes szőrzet nem csak intim tájon. Ezt lehetett látni az 1960-90 évek között.

A világ azon részei, ahol hagyományosan nyíltabb volt a szexualitás pl. iszlám (!) egészen világosan leírják, hogy az a normális, ahol a házastársak rendszeresen szexelnek (élvezetből!) és válóokként elfogadják, ha piszkos, ápolatlan és szőrös (!) hónaljú, intim részű a házastárs. Fitrah a neve, ha valaki utána akar nézni.

Indiában is létezik a megfelelője (1 milliárd ember, ez az EU háromszorosa). Bocs, annak nem megy fejből a neve: google

Továbbá az amerikai őslakosoknál (észak és dél egyaránt) is (nyilván a meztelenség természetessége miatt) szőrtelenítették a testüket. Amíg az európai ember (pontosabban keresztény egyházak) nem vetettek véget a kultúrájuknak.

2021. dec. 8. 19:04
 27/32 A kérdező kommentje:

26.Akkor nem találták volna fel a borotvát ha nem lett volna igény a szőr eltávolítására.

1895.King Camp Gillette megalkotta a kétélű biztonsági borotvát.

2021. dec. 8. 19:53
 28/32 anonim ***** válasza:
78%
Én azért, mert akkor még sűrűbben és gyorsabban fog nőni. A hátammal megjártam, elmentem gyantáztatni mikor még csak pihés volt, most egyfolytában szőrösödik, és 23 éves vagyok. Szóval jobb várni vele addig, mikor már annyira nagy, hogy zavaró kezd lenni.
2021. dec. 9. 22:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet nem gondolja hogy gáz. Szerintem se gáz amúgy a szőr.
2021. dec. 10. 11:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
2010-ben operáltak a Honvédban. Ott borotválták le először, mert a metszéshez muszáj volt. A műtét utáni időszakban eldöntöttem, hogy soha nem borotválom ott le, szörnyen zavaró érzés amikor nő a szeméremszörzet. Szúrkál, viszket, irritál....:-/
2021. dec. 26. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!