Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok fiatal fiú miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Sok fiatal fiú miért nem borotválja a intim részeit elég gyakran?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 21:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

Az hogy neked kérdező nem tetszik, az egy dolog. Keress csupasz pasit. Én szőrösen szeretem magam és a partnerem is szőrösen szeretem, mert engem ez vonzz, szerintem ez szexi. Az egyéni véleményedre pedig nem kíváncsi senki, mert sanszos, hogy ez a kérdés csak erre ment ki.

Amúgy elég érdekes hogy a férfias szőr nem jön be, de a csupasz pasik hosszú körmökkel igen. Inkább keress nőt akkor

2021. dec. 7. 05:57
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Kamasz fiúként újdonság volt az hogy férfiasodom, eszembe nem volt hogy le borotváljam, sőt nekem elég erős dús volt akkoriban, ugyan úgy voltam lánnyal, nem zavarta vagy ilyesmi, nekem max az volt a bajom pl nyáron fel vetem egy farmer rövid nadrágot boxer alsó nélkül, cipzár a szőrt oda csipe, 17 evésen le lettem a szőrt, egy évig nem volt, kapcsolatba lettem lánynak volt egy kérdése hogy meg e hagynám növeszteni a szőrt neki az tetszene, meg növesztettem, azóta ugyan úgy van felnőttként.
2021. dec. 7. 08:02
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szőrösen tetszik eszembe sem jut nyírni pedig elég jólvel vagyok látva ott szőrrel.
2021. dec. 7. 08:25
 14/32 A kérdező kommentje:
11.Ha annyira nem lennél kíváncsi a véleményemre rá se kattintottál volna erre a kérdésre:)
2021. dec. 7. 08:55
 15/32 anonim ***** válasza:
87%
A véleményed a kérdésből nem derül ki. Azt később kifejted. ;)
2021. dec. 7. 09:41
 16/32 steven95 ***** válasza:
91%

Elég gyakran? Még soha nem borotváltam. :"D De már 25 vagyok. A szőr jó dolog.

Tapasztaltam, hogy van aki elhiteti magával, hogy a csupaszság az egy kimondatlan alapelvárás, de akkor nem engem keresel haver. Másrészt ilyen "követelményeket" kimondottan testi kapcsolatot keresők határoznak meg, amiben nem vagyok érintett.

2021. dec. 7. 10:13
 17/32 anonim ***** válasza:
9%

Megelőzhetőek lennének az effajta felesleges kérdések és véleménykülönbségek, ha szétvágnák végre az úgynevezett "homoszexuális gyűjtőkupacot", és külön orientációnak definiálnák a férfias megjelenéshez-kisugárzáshoz való elvont vonzódást, valamint a hímnemű testalakzathoz való vonzódást az előbbi jelenség kísérete nélkül, amitől is az úgynevezett melegek egyik fele éppúgy undorodik, mint heteró társaik.

(Képzelem, micsoda egyet nem értés lenne, ha még a leszbikus vágyakat is belevegyítenék egy táborba.)

Semelyikünknek sem jó, hogy örökké ránk próbálják erőltetni hülye magyarázatokkal, hogy melegként mért kell nekünk szőrös-bajszos-kopasz-darabos fószerekhez / cukika-lányos-törékeny fiúkákhoz vonzódni. Nyilvánvaló, hogy ez két különböző orientáció, és sose lesz köztük átjárás meg egyetértés. Viszont az ember reggeltől estig magyarázkodhat nem kívánt és értetlen alakoknak, hogy mért nem kér belőlük. És akkor még beléd akarják magyarázni, hogy neked ahhoz kell vonzódni, ami ők, mert az igazi meleg az olyan, amilyen...

Mennyivel egyszerűbb lenne külön orientációs rovatban létezni, azt többet nem gyalulni egymást egymás hülyeségével.

Onnantól kezdve pedig, hogy ez a két (akár több) orientációs csoport elvált, beugró követelmények, alapelvárások igenis vannak, aki annak nem felel meg, nincs ott semmi keresnivalója.

2021. dec. 7. 11:43
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
nem a szőr a baj, hanem hogy igénytelenül burjánzik valaki, kb ki se látszik a fasza alóla akkora szőrgombócot növesztenek rá és nem tartják rendben, nem nullásra kell szedni, hanem igényesen esztétikusra ha már szőr kell.
2021. dec. 7. 11:50
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

A szőr kérdés is (mint minden más az életben) egyéni ízlés, egyéni preferencia kérdése. Mindenkinek más tetszik, mindenki máshogy érzi jól magát komfortosan, szőrrel vagy szőr nélkül.

Attól, hogy neked a szőrtelen tetszik jobban, nem várhatod el mindenkitől, hogy mindenkinek az tetsszen. Ez kb. annyira rugalmatlan és merev gondolkodás meg felfogás, mintha azt mondanám, hogy nekem csak a szőke fiúk jönnek be, és miért nem szőkíti a haját mindenki? Mert mindenki olyan hajszínt választ magának (vagy hagyja meg az eredeti hajszínét), ami neki tetszik. Sőt, akár kopaszra is letolhatja. Na bumm, és akkor mi van?! Semmi. Ha neki így tetszik, csinálja.

Másrészt nem is mindenkinek áll jól a szőrtelenség. Ez alkati kérdés is. Egy szőrösebb típusú fiatal srác, akinek a karjai, lábai is szőrösebbek, esetleg a felsőteste, mellkasa, hasa is, annak tök hülyén nézne ki, ha pont az intim szőrzete lenne tök kopaszra borotválva. Nem lenne meg az összhang a testszőrzete és az intim szőrzete között. És hagy ne én legyek az, aki "rákényszeríti" őt a teljes testes szőrtelenítésre, mert szerintem az a vonzó és az a szexi. Vagy ugyanez fordítva is igaz lehet akár: egy teljesen szőrtelen testű srác hatalmas nagy rekettyebokorral a lába között, amiből ki sem látszik semmi, az is furán hathat. Szóval hagyjuk már meg mindenkinek a döntés lehetőségét, hagy döntse már el saját maga, hogy olyan testszőrzetet és intim szőrzetet viseljen (vagy éppen ne viseljen), ami neki tetszik, és amiben Ő(!) jól érzi és komfortosan érzi magát. Az ÖSSZHANG a fontos a külső megjelenésben. Nem egy-egy külső tulajdonság (pl. szőrösség) kiragadva, hanem az összkép és az összhang. A külső és a belső harmónia.

Egyáltalán nem ez számít, hogy kinek milyen a szőrzete. Én sem mondom meg, hogy milyen legyen a hajszíned vagy a testalkatod, az öltözködésed stb. Ha tetszel, úgy ahogy vagy akkor elfogadlak és ismerkedhetünk tovább, ha meg nem, akkor nem értetlenkedek, hogy miért nem vagy olyan, aki nekem tetszik, hanem továbbállok és keresek mást. Ennyi.

A #17-esre reagálva meg: Én több oknál fogva sem szeretnék ilyen megosztottságot. Egyrészt mindenféle megosztottság csak további ellentéteket szül, számtalan példa van erre a mindennapjainkból. A megosztottság nem összehozza az embereket, hanem elválasztja, távolabb tolja őket egymástól, csak még tovább mélyíti az árkokat és a szakadékokat. Másrészt szerintem egyáltalán nem igaz, amit írtál, hogy: "Nyilvánvaló, hogy ez két különböző orientáció, és sose lesz köztük átjárás meg egyetértés." Vannak emberek, akiknek mindkét típus egyformán tetszik. Nem csak a két véglet létezik, hogy vagy ez vagy az, hanem van a két halmaznak közös metszéspontja is, akiknek mindkét típus tetszhet. Szőrös, férfias pasikból is vannak jobbak és kevésbé jobbak is, meg szőrtelenebb, fiúsabb (vagy akár nőiesebb), csupasz srácokból is vannak jobbak is, meg kevésbé jobbak is. Szóval nem mindenkinek az egyik véglet vagy a másik véglet tetszik, hanem akár mindkét típus egyszerre és az összes többi átmenet is a végletek között.

És egy utolsó gondolat. "amitől is az úgynevezett melegek egyik fele éppúgy undorodik" - írtad. Én nem undorodom más emberektől. Legfeljebb nem vonzódom hozzájuk. De nem undorodom másoktól, legyenek bármilyenek. (Ui.: Ettől függetlenül, hogy nem értek egyet veled bizonyos dolgokban, nem én pontoztalak le. A tiéd is egy vélemény.)

2021. dec. 7. 13:26
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Ízlések és pofonok. A modern világ hozta ezt magával, az előző generációk nem szőrtelenítettek, mégsem volt belőle probléma. Ma már sokan az igénytelenséggel kötik össze, pedig nem nagyon van összefüggés. Nekem tetszik a szőr, igénylem magamon is és máson is. Valaki meg utálja. Ennyi. Ezen nincs mit vitázni.

Ui: a borotvától teljesen kikészül a bőröm, szóval nálam még egy érv ellene. De szerintem rövidre nyírva is szexi :)

2021. dec. 7. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!