Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
Sok fiatal fiú miért nem borotválja a intim részeit elég gyakran?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 21:21
1/32 anonim válasza:
Mert van sok fiatal fiú, akinek bejön, ha szőrös. Miért kéne borotválni? Esetleg igazítani kicsit rajta.
2/32 anonim válasza:
Mert a fiatal fiúknak még nem nő oda szőr amit borotválni kéne.
3/32 anonim válasza:
Már miért kéne borotválni? Nyírom max kicsit, aztán annyi. Férfi az szőrös, nem csupasz.
5/32 A kérdező kommentje:
3.Hát nem éppen,nem túl igényes
2021. dec. 6. 22:20
6/32 anonim válasza:
szerintem is jobban oda kéne figyeljetek fiúkák, szépen megigazítani trimmelni stb , nem úgy odahányva....már lejöttünk a fáról (már aki)
7/32 anonim válasza:
ja és a lábkörmöt is kéne vágni !! Múltkor raktam egy kis nyunyót, emelem a lábát és amit láttam az hát elég lankasztó volt...
8/32 A kérdező kommentje:
7.Sok fiúnak van hosszú körme,az még ha reszelve van szép is tud lenni.
2021. dec. 6. 23:23
10/32 anonim válasza:
Míg nincs szándékomban szexuális együttlétet létesíteni egy másik személyel, addig nem látom értelmét annak, hogy borotváljam. Ha majd lesz partnerem akivel együtt lehetek, akkor természetesen fogom borotválni mert ezzel elkerüljük a kellemetlenségeket amik a szőrrel járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!