Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Feministának gondoljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feministának gondoljátok magatokat?

Figyelt kérdés

Valamint szerintetek van értelme? Mennyit segít a férfiakon meg az lmbtq közösségen?

Hallottam egy olyan vélemény, hogy aki nem feminista, az antifeminista, mivel akkor nem ért egyet az egyenlőség elvével. Ezzel egyet tudok érteni valamelyest. Szerintetek?

2021. nov. 27. 22:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
97%

Igen, szerintem a feminizmus jó, de nem úgy legyen ez, hogy férfiak elférfiatlanodnak, a nők meg elférfiasodnak, bár fontos például az érzelem kifejezése, vagy fontos, hogy nők tanuljanak és karriert építsenek, de pl családok esetében, függetlenül, hogy azonos vagy külön nemű párokról beszélünk, pl jobb lenne ugyanannyi fizetésért 30-20 órába dolgozni csak, ugyanis azt gondolom, hogy így lehetne családbaráttá tenni a dolgokat.

Melegként mikor általános iskolában technika órán voltam, gyakran felmerült bennem a kérdés, hogy én miért ne tanulhatnék fiúként háztártástánt, ugyanis bár az apám is rendelkezett technikus végzettséggel, de azért ő is főzott, pelenkázott, kivette a részét a házi munkában...

2021. nov. 30. 14:32
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan lepontoztátok azt, hogy azt mondtam, a férfiak képesek a gyereknevelésre?
2021. nov. 30. 19:22
 33/33 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy sok területen el vannak nyomva a nők még itt aurópában is, viszont rengeteg előnyt élvezhetnek a "társadalmi norma" által.
2022. márc. 22. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!