Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sérti egyeseket ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sérti egyeseket ha csak szexre kellenek?

Figyelt kérdés
Rómeón egyértelmű a profilom hogy csak szexre keresek srácot aztán 2-3 szopás után jönnek a kérdések hogy nem megyek-e moziba vele stb. Nem gáz. Jól esik de ha nemet mondok mert a barátaim nem akarom a szexpajtival keverni megsértődnek. Miért?
2021. nov. 26. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Talán szimpatikus vagy nekik és többet is szeretnének, ezt nem lehet kizárni.

Kicsit örülhetnél ennek.

Látod,én pedig olyat nem találok itt Pesten sem, aki moziba, kirándulni, stb is szeretne.Hiába vagyok aktív eddig nem sikerült.

2021. nov. 26. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok helyes. Nem vagyok extra jó pasi. Sőt. Mégis rendre belémzúgnak a partnereim. Talán mert szex után összebújok velük ölelkezni, stb. Pedig mindig mondom hogy nem akarok kapcsolatot.

F 37

2021. nov. 26. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es megválaszolta a nagy titkot.

Sokan igénylik a gyengédséget,bújást, ölelést,csókot.

Akkor ezek szerint nekem nem volt szerencsém, mert én is ezt szeretem, adnám, de eddig nem értékelték sokan.

1-es voltam.

Azért ez érdekes, hogy aki nem akar kapcsolatot, abba belezúgnak, aki pedig szeretne társat, meg is becsülné, azt elkerüli ezen a téren a szerencse:(

2021. nov. 26. 10:02
 4/7 Béla211 ***** válasza:
96%
Itt szerintem az lehet a gond,hogy a viselkedéseddel mást sugalsz mint azt, hogy csak sex más semmi.
2021. nov. 26. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert többre számítanak, barátot szeretnének igazából.
2021. nov. 26. 10:10
 6/7 steven95 ***** válasza:
100%
Talán ezt az esettanulmányt feltüntethetnéd a profilodon, hogy sokan egy-két alkalom után többet akarnak és Te nemet fogsz mondani. Felkészültél rá? - vagy valami hasonlót. Illetve csak mert Te nyílt kártyákkal játszol, a partnered még nem biztos. És ha nem jön be a terve, magára legyen mérges. Ne vedd magadra. Persze abban az esetben, ha tényleg őszinte szándékkal közeledsz a másikhoz, ahogy mondod.
2021. nov. 26. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A szex elindítja az oxitocin termelést ami kötődést eredményez, ez egy természetes folyamat akár meleg, akár hetero vagy. A másik ok, hogy sokan nem "dúskálnak" a partnerekben, ritkán jön nekik össze valami (főleg normális partnerrel akivel jól megvan az ágyban az összhang), kevés barátjuk van. Így amikor összejön a story akkor értelemszerűen szeretnék rendszeressé tenni.
2021. nov. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!