Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak lefeküdnétek egy tinisráccal, ha ő is akarná?
Figyelt kérdés
Ha igen, izgatóbb mint egy tinivel, mint egy idősebbel?2021. nov. 23. 23:49
41/55 anonim válasza:
Mivel 71 éves vagyok, így én már 40 alatt senkivel.
Ha 25-30 éve láttam volna ezt a kérdést, akkor mondjuk más lett volna a válaszom. Bár igaz az is, hogy a tini az tág fogalom. Akkoriban még 16-19 évessel talán igen. Annál fiatalabbal már akkor sem.
42/55 anonim válasza:
Biztos nem. Engem 45 éves passzívként marhára zavarna, hogy egy "gyerek" dug meg.
43/55 anonim válasza:
ki az idős? ki a tini pontosan?
44/55 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés egyébként. Legalábbis szerintem.
45/55 anonim válasza:
43-as, a melegek világában
ha elmúltál 30: idős vagy,
ha elmúltál 40: öreg vagy,
ha elmúltál 50: vén vagy,
ha elmúltál 60: nem is létezel.
46/55 anonim válasza:
Akkor szerinted én 71 évesen nem is létezem? Jó tudni! :)
47/55 cseppszi válasza:
50+ évesen feküdtem le 19 évessel és mindketten élveztük - mondjuk én sportos testalkatú vagyok és jóval fiatalabbnak is látszom a koromnál
48/55 anonim válasza:
én 54 éves sportos férfiként szívesen szopatok fiatal fiúkat. 20 alatt a legjobb, de 30 felett már nem izgatnak.
49/55 anonim válasza:
En 16 es fel eves eves voltam amikor eloszor megdugtak, a partnerem 35 eves es nagyon elveztem, o szinten. Egy evet csak vele szexeltem. F28
50/55 anonim válasza:
20 felett igen, 35 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!