Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak lefeküdnétek egy tinisráccal, ha ő is akarná?
Én 19 vagyok
Tapasztalatból tudom, az idősebbek imádják a tiniket. 16 évesen voltam a legkapósabb, mielőtt gyúrni kezdtem
Ha figyu! Ha hiszitek ha nem 52 multam 175cm es átlag os,de szigoru takintetű amugy kissé tul joszivű férfi vagyok,és az elmult honapokban 3,azaz három tizenéves fiuval volt kapcsolatom.Semmi ismerkedös oldal,semmi hajkurászás:SPONTÁN beszélgetés,utazás,alatt stb.
Valahogy ugyveszem észre a mi tini korosztály apátlan és férfiatlan ,mert hiányzik nekik a maskulin férfi és apaszerep.Egyre jobban elsatnyult,városi feminin férigenerácio nem tudja nyujtani azt a vidéki,kard kikard mintát ami egy tizenéves fiunak kell!
Egyik sem volt meleg!"Csak ugy".
Nem vagyok se szép se menő.Kimondom amit gondolok,de bizony mindig is atiniéert rajongatm ,meghallagatom és szeretgetem őket,ha ugy igénylik.Na.
Utolsóhoz annyit tennék hozzá, hogy én egy budapesti férfi vagyok,határozott megjelenéssel,jószívvel, nem tartom magam satnya férfigenerációs városinak,de nem tudnám csak úgy használni a srácokat.
Pedig lenne rá alkalmam, de én ha apaszerepben kéne lennem,akkor is normálisan bánnék a másikkal, kard ki kard sem jön be mindenkinek.
Még ha nem is meleg, akkor sem :)
53 F
Persze, egyértelműen.
Számomra izgatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!