Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még lehet valaki heteró, hogy ezeket csinálja?
Figyelt kérdés
Szóval a feleségemmel elég sokszor szoktunk hármasozni, és mindketten jobban kedveljük a két férfi egy nő felállást. Eddig sose volt semmi különös, pár napja viszont a legutóbbi partnerünkkel egész más volt. Egyrészt ő sokkal fiatalabb tőlünk. Másrészt már megszoktam, hogy a legtöbben a feleségemet szokták kényeztetni, ez a srác viszont párszor rám is figyelt, mintha tartana tőlem. Majd amikor végeztünk, akkor pont úgy feküdtünk, hogy mi férfiak egymás mellett voltunk, erre megkérdezte: "ügyes voltam?", és közben túrta a hajamat. Ekkor jutott eszembe, hogy mi van, ha ő esetleg meleg vagy biszex, és velem is kiakart próbálni ezt meg azt. Természetesen nem mentem volna bele, csak érdekel, hogy ettől még valaki bír heteró lenni vagy sem?2021. nov. 23. 23:33
2/9 anonim válasza:
Háááááát... ez a mozdulata arra vall, hogy nem biztos 100% hetero... Az hogy megkérdezi ügyes volt-e egy dolog (bizonytalan magában és visszajelzésre vár), de egy hetero nem turkál egy másik pasi hajában, nem simogatja.
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy hármasban az a jó ha mindenki mindenkivel..mindent és akárhogyan.
4/9 -remete- válasza:
3 as szerintem is. Izgi mocskos hmmmm finiiiii
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért figyelt téged mert biszex, és a végén azért túrt bele a hajadba, hogy legyen valamilyen fizikai kontaktja veled is.
A kérdése pedig irányulhat arra hogy lelkileg megerősítésre vágyik, de lehet (bár szerintem ez az opció a jó), hogy ezzel tesztelte hogy te figyelted-e őt, esetleg lehetne-e újabb alkalom, amikor már veled is foglalkozik.
6/9 anonim válasza:
Te sem vagy hetero. Csak mint a vizes kóla🤭
7/9 anonim válasza:
Én heteronak tartottam magam egészen addig amíg egy 2ffi-1nő hármasnál a legjobb haverommal meg nem történt az, hogy a csaj egyszerre a szájába vette a farkunkat, meg összedörzsölte és gyakorilatilag így élveztem el. És nem volt rossz egyáltalán. Érdekes mert se előtte se azóta gondolni se bírok rá h férfival bármit csináljak, de ezután nem tartom 100% heteronak magam.
8/9 anonim válasza:
Attól nem lesz se meleg, se bi, hogy valami pozitív megerősítést vár tőled, hiszen idősebb, tapasztaltabb is vagy. Persze ettől még lehet, csak nem ezért.
9/9 anonim válasza:
Kedves kerdezo lehet meg hetero... Mert attol meg szep lehet a lelke, es mivel fiatal bizonytalan... Ambar amit leirtal nekem inkabb a te kivancsisagod jutott eszembe.. Megkerdezhetem h gondoltal arra szex kozben h de jo lenne megkostolni a fiut? En azon az elven vagyok h harmasba csak ugy ha mindenki mindenkivel mindent. Ugy tisztesseges es esik jol a masiknak. Szerintem ha ennyire nyitottak vagytok a parotokkal esetleg megkostolhatnad legkozelebb ezt a fiut.. Tudooom most azt mondod h neeem, en nem vagyok olyan.. De mi veszteni valod van? Nekem eleve a kerdesed olyan kivancsisaggal jott le, mint amikor az ember elkap egy szerelmes csokot kamaszkoraba..kivanja es akarja de valamiert nem meri megcsinalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!