Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen számotokra az ágyban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra az ágyban a tökéletes passzív?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
tudja a dógát, helyit , jó ki van tisztítva a lika, már csak a behatolásra várjon.
2021. nov. 23. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Ne legyen passzív.

Adjon visszajelzést, legalább testbeszéd szintjén.

A nagyon rámenős passzív srác nekem elveszi kedvem.

2021. nov. 23. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mielőtt az ágyhoz mennénk, legyen kezdeményező, az nekem nagyon tetszik, nagyon szeretem.
2021. nov. 23. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedélyes. Ne csak feküdjön ott, mint egy darab fa és némán "tűrje", hanem szenvedélyesen szeresse és élvezze a szexet. Hol lágyan, finoman, érzékien, hol vadul és gátlástalanul.
2021. nov. 24. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Legyen hangos, szenvedélyes. Ne nyafogjon, mikor beteszem, és bírja az iramot. És élvezzen el hamar. 19/F
2021. nov. 24. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyen interaktív. Öleljen, csókoljon, néha irányítson, néha adjon ő is.
2021. nov. 24. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődne, hogy eljön a találkozóra.Úgy néz ki és olyan korú,mint amit írt magáról.

Ez a két pont,amin elcsúszik általában....

Pl, aki 39 évesnek írja magát,egész véletlen 69 éves lesz a találkozáson....mondván,elgépelte....véletlen.Megtörtént.

2021. nov. 25. 05:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én passzív társam szája be nem áll, még akkor is beszélni akar, mikor más van a szájában. Ha meg hátulról megyek bele, nagyokat nyög, dícsér engem, és kiabál, hogy milyen jó neki. Nos ez nekem sok. Inkább lenne egy darab fa, ami csak a munka alatt kedveskedne, és partnerként ö is dolgozna.
2021. nov. 25. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Picike fenekű, alacsony, fiatal és fogadja be a farkamat tövig.
2021. nov. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!