Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen szerintetek a tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerintetek a tökéletes passzív?

Figyelt kérdés

2017. márc. 25. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már egyszer,egy másik kérdésnél leírtam

Külsőre.

Nálam alacsonyabb, vékony kissé feminin. Szőrtelen, imádnivaló arc.

Gyönyörű szemek, amikkel ha rám néz érzem, hogy szeret. :)

Belsőleg

Bírja a hülye vicceimet és ha kell ökörködjön velem egésznap. De ha a helyzet úgyhozza lehessen vele komoly témákról beszélni. Kissé introvertált, de ha velem van ez elmúlik. Egy kicsit félénk is, ezért néha rászorul arra, hogy érezze, hogy én melette vagyok és megvédem.

Vágyik a szeretetre, ezért imád hozzám bújni. Szereti ha megölelem, puszilom. Szereti ha összebújva filmet nézünk.

A pénisz mérete nem érdekel.

Barátom ilyen, szóval nekem ő az ideális passzív, és az ideális társ. :3

Én 26/F/a barátom 20/f/p

2017. márc. 25. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Hát én egyátalán nem szeretem a lányos szőrtelen passzívokat. Ki ráz tőlük a hideg. Nem értem mit esznek rajtuk. Nekem az átlagos normális fiatal a tökéletes passzív
2017. márc. 25. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint én.
2017. márc. 25. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel értek eggyet!! Az alkalmi szex partnerem sinte pont olyan mint amit leírtàl. Csak a hülye vicceimet meg az összebújàst nem szereti vagy akarja kinek hogy. De gyönyörűszép égszínkék szemei vannak,vékony,szőrtelen,fiatalabb mint én ő 19én22. ja és eléggé fenimin is.😉 ja és oràlban verhetetlen!!!!😉 imàdom minden porcikàjàt.
2017. márc. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!